lifestyle

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Μαρία Αντωνά – «Δεν θα ανέβαζα ποτέ τέτοια stories, έχω αξιοπρέπεια»

«Προφανώς και δεν ήμουν εγώ αυτή που ανέβασε τα Instagram stories», είπε η Μαρία Αντωνά αναφορικά με την παραβίαση του προφίλ της και την υποτιθέμενη «απάντηση» που έδωσε στον Άρη Σοϊλέδη.

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Μαρία Αντωνά το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης (02.05.2024), όπως η ίδια αποκάλυψε μέσω βίντεο στο Instagram, αφού ανάκτησε τον λογαριασμό της. Νωρίτερα, έγινε μία σειρά αναρτήσεων στα stories της, όπου έδιναν αιχμηρή «απάντηση» στο story του πρώην συντρόφου της, Άρη Σοϊλέδη αναφορικά με τον χωρισμό τους.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, δεν κρυβόταν εκείνη πίσω από τα stories «μυστήριο» αλλά επρόκειτο για κάποιο hacker που παραβίασε το προφίλ της. Η ίδια έσβησε τα εν λόγω stories και στη συνέχεια ανέβασε βίντεο για να ενημερώσει τους followers της για το περιστατικό. 

«Μόλις ανάκτησα το προφίλ μου, το οποίο πριν λίγη ώρα παραβιάστηκε. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση κινητοποίηση και για τα μηνύματά σας. Στη ζωή μου έχω μάθει πάνω από όλα να έχω αξιοπρέπεια, να σέβομαι εμένα, τη ζωή μου, τη δουλειά μου, τους φίλους και τους συνεργάτες μου. 

Ποτέ και σε καμία περίπτωση δε θα ανέβασα κάτι τέτοιο και αυτό που έχει γίνει δεν θα μείνει εδώ. Είμαι ήδη σε μία διαδικασία να ψάξω ποιος μου έχει κάνει κάτι τέτοιο και τι θέλει από εμένα. Όπως και να έχει σας ευχαριστώ πάρα πολύ», ανέφερε η ΜΑρία Αντωνά.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης βρίσκονταν σε σχέση επί 7 χρόνια και σκόπευαν να παντρευτούν το ερχόμενο Φθινόπωρο, όμως ένα μήνα πριν αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους. Κανείς από τους δύο δεν έχει δώσει λεπτομέρειες για το θέμα. 

To άρθρο Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Μαρία Αντωνά – «Δεν θα ανέβαζα ποτέ τέτοια stories, έχω αξιοπρέπεια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button