lifestyle

Λένα Ζευγαρά για την αναγνωρισιμότητα: Με βοήθησε ο Νίκος Μουτσινάς, έπαιζε καθημερινά στην εκπομπή το τραγούδι μου

“Ο Νίκος μού είπε ότι εμείς τα ζούμε κάθε ημέρα αυτά με το τραγούδι σου.” δήλωσε η Λένα Ζευγαρά.

Η Λένα Ζευγαρά φιλοξενήθηκε στη Super Κατερίνα το μεσημέρι της Δευτέρας και μίλησε για την επιτυχία της και την αναγνωρισιμότητα που απέκτησε μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

“Στην ουσία μού είχανε πει ότι το τραγούδι σου παίζει καθημερινά στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Έγινε μία πρόταση κι εγώ τότε ξεκινούσα στην Αθήνα κι έγινε μία πρόταση να πάω στον Νίκο, που ήταν είτε η πρώτη είτε η δεύτερη τηλεοπτική μου εμφάνιση.

Πήγα, μπήκα στο βανάκι κι έβλεπα να σπάνε πιάτα στο πλατό. Εγώ ντροπαλούλα ένιωθα άγχος και πίεση κι έβλεπα μία τρέλα μέσα στο πλατό να σπάνε πιάτα.” δήλωσε η Λένα Ζευγαρά.

“Ο Νίκος μού είπε ότι εμείς τα ζούμε κάθε ημέρα αυτά με το τραγούδι σου. Του είπα να μου πει πως έμαθε για το τραγούδι μου και μού απάντησε ότι είχε πάει σε ένα club στη Θεσ/νίκη, το άκουσα κι άρχισε να κουνιέται το σώμα χωρίς να το ελέγχω.

Από τότε θεωρούσε ότι ήταν η θετική νότα στην εκπομπή. Βοήθησε γιατί μπήκε στα σπίτια του κόσμου κάθε μεσημέρι που άκουγε το “Αμάρτησε”. πρόσθεσε η Λένα Ζευγαρά.

To άρθρο Λένα Ζευγαρά για την αναγνωρισιμότητα: Με βοήθησε ο Νίκος Μουτσινάς, έπαιζε καθημερινά στην εκπομπή το τραγούδι μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button