lifestyle

Κώστας Φραγκολιάς: Θα πω σοβαρά γιατί δεν μιλήσαμε με τον Άρη Σοϊλέδη

«Επειδή έχει δείξει τις προθέσεις του και δεν το λέω άσχημα. Όταν κάποιος σε παίρνει τηλέφωνο κι εσύ δεν απαντάς ή δεν τον παίρνεις τον άλλον πίσω…» είπε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Άρης Σοϊλέδης βρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση, αλλά δεν μίλησαν καθόλου. Ο Κώστας Φραγκολιάς εξήγησε τον λόγο που δεν μιλάνε πια.

«Συμφωνώ με αυτό που είπε ότι δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για το αν μιλάμε. Δεν μπήκαμε και δεν μας πήραν από το χεράκι να πάμε μαζί» ανέφερε ο Κώστας Φραγκολιάς κι έκαναν ένα χιουμοριστικό σκετσάκι με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους τρόπους που μπορείς να αποφύγεις τον άλλον όταν βρίσκεσαι σε ένα event.

«Δεν έχει ωριμάσει ακόμη (σ.σ. η φιλία). Θα σου πω σοβαρά γιατί δεν μιλήσαμε με τον Άρη. Επειδή έχει δείξει τις προθέσεις του και δεν το λέω άσχημα.

Όταν κάποιος σε παίρνει τηλέφωνο κι εσύ δεν απαντάς ή δεν τον παίρνεις τον άλλον πίσω. Ο άνθρωπος δείχνει τις προθέσεις του.

  

Εγώ τώρα θα τον πιέσω; Δεν ψήνεται. Δεν είναι δεν σε θέλω μία δεν σε θέλω δέκα. Έχει δείξει τις προθέσεις του κι εγώ το σέβομαι» απάντησε στη συνέχεια ο Κώστας Φραγκολιάς.

To άρθρο Κώστας Φραγκολιάς: Θα πω σοβαρά γιατί δεν μιλήσαμε με τον Άρη Σοϊλέδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button