lifestyle

Κώστας Νικούλι: «Όσο είχα πίεση δεν ήταν μαύρη η ζωή μου αλλά δεν ήμουν παραγωγικός»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Κώστας Νικούλι στην Ελένη Μενεγάκη, σήμερα (20.05.2024).

Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη και στο πλατό του Mega ήταν ο Κώστας Νικούλι, ο οποίος αναφέρθηκε στα προσωπικά αλλά και στα επαγγελματικά του, ενώ αποκάλυψε τον βασικό του στόχο για την ζωή.

«Η ταχύτητα με φθείρει και δε με αφήνει να απολαύσω άλλα πράγματα, και με την τηλεόραση και με το θέατρο, πιο πολύ από την άποψη της καλλιτεχνικής επιλογής που θα μου δώσει πίσω κάτι εμένα και θα είμαι εγώ ικανοποιημένος. Προέκυψαν και επαγγελματικές επιλογές που για μένα ήταν προτεραιότητες.

Όταν υπάρχει μια εσωτερική ηρεμία μπορεί μετά να υπάρχει μια επιλογή και στα επαγγελματικά. Από το ποιόν της δουλειάς που θα κάνεις, από εκεί θα υπάρχει και συνέχεια ή όχι. Αν δώσεις προσοχή σε ένα πρότζεκτ και το κάνεις όσο καλύτερα γίνεται, από εκεί έρχεται η συνέχεια. Έβαλα αυτόν τον στόχο για τον εαυτό μου και μέχρι τώρα με έχει πάει πολύ καλά», είπε ο νεαρός ηθοποιός αναφορικά με την δουλειά του.

Για την συμμετοχή του στη σειρά της ΕΡΤ  «Η Παραλία», ο Κώστας Νικούλι είπε για τον ρόλο του: «Είχα κάποιες πληροφορίες για το ποιος μπορεί να σκότωσε την Ρηνιώ, την κοπέλα μου στη σειρά, αλλά ο βασικότερος λόγος ήταν ότι ο άνθρωπος που κατηγορήθηκε δεν ήταν βασικός ύποπτος. Είχα αυτά τα στοιχεία και πήρα τον δρόμο της επιστροφής. Ολοκληρώνεται ο ρόλος μου, έχω άλλα πρότζεκτ, άλλα πράγματα που τρέχουν για την επόμενη σεζόν».

Ο γνωστός ηθοποιός θα συμμετάσχει στην τηλεοπτική μεταφορά «του διηγήματος “Ο κατάδικος” του Θεοτόκη, που θα ονομάζεται “Οι αθώοι”» και πρόκειται να προβληθεί στο Mega. «Είναι ένα πρότζεκτ 16 επεισοδίων, θα ξεκινήσουμε γυρίσματα αρχές Ιουλίου και θα πάει ένα, ενάμιση χρόνο», αποκάλυψε ο ίδιος.

Αναφορικά με την ζωή του και την σχέση που έχει με την Κατερίνα Μαούτσου είπε: «Υπάρχει ένας βασικός στόχος, να είμαι υγιής, να απολυμάνω τη ζωή μου. Πολλές φορές πιεζόμαστε με βάση αυτά που τρέχουν εκείνη την περίοδο και πολλές φορές δεν έχουμε τον έλεγχο πάνω σε αυτό. Εκεί έρχεται η πίεση.

Δεν είναι ότι ήταν μαύρη η ζωή μου, απλά κατάλαβα ότι δεν είμαι εγώ παραγωγικός με αυτόν τον τρόπο, δεν ήταν μια πίεση που δεν μπορούσα να την ελέγξω, εντόπισα αυτό που με δυσκόλευε και προσπάθησα να το αλλάξω και να κάνω αυτό που θέλω εγώ να κάνω χωρίς να λέω ναι σε πράγματα που μπορεί να θέλει κάποιος άλλος. Με την Κατερίνα είναι καλό που είμαστε στην ίδια δουλειά, μπορώ να επικοινωνήσω ανησυχίες και δυσκολίες. Βρήκα έναν άνθρωπο να επικοινωνώ».

To άρθρο Κώστας Νικούλι: «Όσο είχα πίεση δεν ήταν μαύρη η ζωή μου αλλά δεν ήμουν παραγωγικός» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button