Πολιτική

Κόντρα Αυτιά – Πανόπουλου on air για τις ευρωεκλογές: «Δεν θα με ανακρίνεις εσύ – Μου θυμίζεις κάτι παιδάκια»

Σε «ρινγκ» μετατράπηκε το πλατό του ΣΚΑΪ μετά την έντονη τοποθέτηση του Γιώργου Αυτιά αναφορικά με τις Ευρωεκλογές και τον Δημήτρη Πανόπουλο να μην αφήνει τίποτα «να πέσει κάτω».

Λίγες ώρες μετά την διεξαγωγή των χτεσινών Ευρωεκλογών, ο ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, Γιώργος Αυτιάς, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά σήμερα (10.06.2024), μαζί με τον Δημήτρη Πανόπουλο που κατέβαινε υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ενώ η παρουσιάστρια προσπαθούσε μάταια να συντονίσει την κουβέντα, οι καλεσμένοι της εκπομπής ξεκίνησαν ένα δυναμικό τετ α τετ αιχμών και αντιπαραθέσεων.

«Επειδή μου θυμίζεις λίγο τον Κασσελάκη με το χαμόγελο, η οικονομία δεν έχει χαμόγελα. Η οικονομία είναι σοβαρό θέμα για να γελάμε», παρατήρησε αρχικά ο Γιώργος Αυτιάς και στη συνέχεια ανέφερε απευθυνόμενος στον Δημήτρη Πανόπουλο:

«Σε πληροφορώ ότι υπάρχει στούντιο στις Βρυξέλλες παλικαράκι μου που μπορείς να μπαίνεις και να μιλάς. Δεν το ξέρετε και είστε αδιάβαστοι… Χαμογέλα εσύ…».

Λίγο αργότερα, κι ενώ ο Δημήτρης Πανόπουλος παρέμβαινε στα λεγόμενα του Γιώργου Αυτιά σχετικά με το αν θα ανοίξει λογαριασμό στο Tik Tok, εκείνος του απάντησε: «Η προπέτεια στην αρχαιότητα τιμωρούταν. Εγώ σε περίμενα πιο… Εγώ δεν ήρθα εδώ να με ανακρίνεις, γιατί είσαι πολιτικός κι εσύ. Δεν θα μου επιβάλεις εσύ τον τρόπο συμπεριφοράς με την κοινωνία, τη στιγμή που η δικιά μου προσπάθεια απέδωσε, 300 χιλιάδες κόσμος. Αντί να μου πεις “πώς πήρες 300 χιλιάδες σταυρούς”».

«Αυτό δείχνει ότι ενδιαφέρεται ένας άνθρωπος μόνο για την προσωπική του επιτυχία», παρατήρησε ο Δημήτρης Πανόπουλος και τότε ο Γιώργος Αυτιάς απάντησε εκνευρισμένος: «Σοβαρολογείς; Και 34 χρόνια τι έκανα; Όταν εσύ έκανες… ξέρεις τι έκανες…».

«Ξέρεις τι μου θυμίζεις; Κάτι παιδάκια που λένε έχω 5 χιλιάδες φίλους και δεν ξέρουν ποιος είναι ο φίλος και η φίλη», κατέληξε ο Γιώργος Αυτιάς.

To άρθρο Κόντρα Αυτιά – Πανόπουλου on air για τις ευρωεκλογές: «Δεν θα με ανακρίνεις εσύ – Μου θυμίζεις κάτι παιδάκια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button