Ομορφιά

Κωστής Μαραβέγιας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Έλενα Παπαρίζου τραγούδησαν στον γάμο του Μουζουράκη – Βίντεο

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 27/5 ο Πάνος Μουζουράκης με την εκλεκτή της καρδιάς του Μαριλού Κόζαρη

Το ερωτευμένο ζευγάρι που σε λίγους μήνες πρόκειται να αποκτήσει το πρώτο του παιδί, επέλεξε ο γάμος του να γίνει στην Αίγινα, το αγαπημένο τους νησί στο οποίο μάλιστα ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει αποκτήσει το δικό του σπίτι. Το μυστήριο έλαβε χώρα στο εκκλησάκι τον Αγίων Αποστόλων με τους κουμπάρους τους να είναι οι: Λίλα Μουρτζίκου, Δημήτρης Λιόσης, Αντώνης Βουρακης, Ευαγγελία Γκαράνη και Κατερίνα Κολοτούρου.

Αμέσως μετά το μυστήριο ο Πάνος Μουζουράκης με τη Μαριλού Κόζαρη καθώς και όλοι οι καλεσμένοι τους μεταφέρθηκαν στο κτήμα Σαλιαρέλη όπου πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο πάρτι.

Εκεί, όπως βλέπουμε και από τα βίντεο που δημοσιεύθηκαν στα social media η μουσική είχε την τιμητική της με τους καλούς φίλους του τρισευτυχισμένου γαμπρού να πιάνουν τα μικρόφωνα και να χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές στους καλεσμένους.

Κωστής Μαραβέγιας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Έλενα Παπαρίζου είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κόζαρη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button