lifestyle

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στο πρώτο μου παιδί «πείραξα» τον ωροσκόπο του γιατί θα γινόταν Αιγόκερως

Έτοιμη για το μαιευτήριο είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθώς, όπως αποκάλυψε στις τηλεοπτικές κάμερες, μπαίνει στον μήνα της όντας έγκυος στο δεύτερο παιδί της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έχει αποκτήσει ήδη ένα αγοράκι με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Το ζευγάρι, απαθανατίστηκε χθες (30.05.2024) σε βραδινή έξοδο – Ο γνωστός επιχειρηματίας υποδέχτηκε φίλους και συνεργάτες στο dinner που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον PR manager Χάρη Σιανίδη για το opening μαγαζιού στο κέντρο της Αθήνας. 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνόδευσε τον σύζυγό της, επιλέγοντας για την εμφάνισή της ροζ φόρεμα, λίγες εβδομάδες πριν μπει στο μαιευτήριο να γεννήσει.

«Δεν έχω άγχος αλλά αγωνία και ανυπομονησία. Θελουμε το φύλο του μωρού να είναι έκπληξη», δήλωσε αρχικά στις κάμερες.

Ερωτηθείς για το αν την απασχολεί το ζώδιο που θα έχει το μωρό της, ξάφνιασε τους πάντες όταν είπε: «Το ζώδιο δεν το ορίζεις. Τι να κάνεις, να του αλλάξεις τον μήνα; Δε γίνεται. Τον ωροσκόπο μπορείς. Τον πείραξα τον ωροσκόπο στο πρώτο μου παιδί. Ήταν καισαρική, Θα γινόταν Αιγόκερως αλλά του βάλαμε και λίγο Δίδυμο να γίνει πιο spicy. Με την ώρα που βόλευε τον γιατρό θα είχε ωροσκόπο Αιγόκερω αλλά λέω άστο», είπε και κατέληξε:

«Τους πρώτους μήνες σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες, επιπλοκές και συμπτώματα. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική».

To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στο πρώτο μου παιδί «πείραξα» τον ωροσκόπο του γιατί θα γινόταν Αιγόκερως δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button