Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τα βάζουμε ανοιχτά με τις πολυεθνικές» – Η συνέντευξη του στο Star

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν καλεσμένος στο δελτίο ειδήσεων του Star, ενώ απομένουν λιγότερο από δύο εβδομάδες για τις Ευρωεκλογές της 9η Ιουνίου.

Μιλώντας για τις Ευρωεκλογές που έρχονται ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για τον κίνδυνο της αποχής. «Είναι πολύ σημαντικές γιατί θα καθορίσουν τις εξελίξεις στην Ευρώπη την επόμενη 5ετία που αφορούν και την πατρίδα μας» είπε.

«Η θέση της Ελλάδας την τελευταία 5ετία έχει ενισχυθεί σημαντικά στις Βρυξέλλες. Με την παρέμβαση που έκανα για τις πολυεθνικές… Είναι αδιανόητο να πουλούν το ίδιο προϊόν σε διαφορετικές τιμές. Για αυτό ζητάμε την παρέμβαση της Ευρώπης. Τα βάζουμε ανοιχτά με τις πολυεθνικές εταιρείες» είπε μιλώντας για την ακρίβεια.

«Πράγματι σήμερα τα ασθενέστερα νοικοκυριά δοκιμάζονται από την ακρίβεια. Έχουμε κάνει σημαντικές παρεμβάσεις στην αγορά… Να διαβεβαιώσω ότι θα εξακολουθούμε να δουλεύουμε σκληρά για να μειώσουμε τις επιπτώσεις του προβλήματα. Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν».

«Δε μπορούμε να ξαναζήσουμε εποχές του 2015 που κάποιοι έταξαν μαγικές λύσεις με χρήματα που δεν υπήρχαν για να φτάσουμε στο χείλος της χρεοκοπίας» είπε.

To άρθρο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τα βάζουμε ανοιχτά με τις πολυεθνικές» – Η συνέντευξη του στο Star δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button