Αθλητικά

Αποτελέσματα πλέι οφ NBA: Πρόκριση για Μάβερικς, σε έβδομο παιχνίδι Μάτζικ και Καβαλίερς

Στον δεύτερο γύρο των πλέι οφ της Δύσης στο NBA προκρίθηκαν οι Ντάλας Μάβερικς, αφήνοντας εκτός συνέχειας τους Κλίπερς. Σε έβδομο παιχνίδι θα κριθεί η σειρά των Καβαλίερς με τους Μάτζικ, με τις έδρες να παραμένουν απόρθητες.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ σημείωσε 28 από τους 30 πόντους του στο δεύτερο ημίχρονο, και οι Ντάλας Μάβερικς προκρίθηκαν στον δεύτερο γύρο των πλέι οφ με μια ηχηρή νίκη με 114-101 επί των φιλοξενούμενων Λος Άντζελες Κλίπερς στο έκτο παιχνίδι της σειράς Δυτικής Περιφέρειας.

Ο Λούκα Ντόντσιτς σημείωσε 28 πόντους, είχε 13 ασίστ και επτά ριμπάουντ, καθώς οι Μάβερικς κέρδισαν τη σειρά σε έξι αγώνες. Το Ντάλας θα συναντήσει τους Οκλαχόμα Θάντερ στον επόμενο γύρο.

Ο Πι Τζέι Ουάσινγκτον πρόσθεσε 14 πόντους, ο Ντάνιελ Γκάφορντ είχε 13 και ο ρεζέρβας Ντέρεκ Λάβιλι II συνέβαλε με 10 πόντους και εννέα ριμπάουντ για τους Μάβερικς.

Ο Νόρμαν Πάουελ είχε 20 πόντους και ο Πολ Τζορτζ πρόσθεσε 18 για τους Κλίπερς, οι οποίοι ήταν χωρίς τον Κάουι Λέοναρντ (τραυματισμός στο γόνατο) για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και τέταρτη φορά στη σειρά.

Σε έβδομο παιχνίδι η σειρά Καβαλίερς – Μάτζικ

Ο Πάολο Μπανκέρο σημείωσε 27 πόντους και ο Φραντς Βάγκνερ πρόσθεσε 26 καθώς οι οικοδεσπότες Ορλάντο Μάτζικ νίκησαν με 103- τους Κλίβελαντ Καβαλίερς-παρά τους 50 πόντους του Ντόνοβαν Μίτσελ- και οδήγησαν τη σειρά των αγώνων του πρώτου γύρου της Ανατολικής Περιφέρειας σε 7ο παιχνίδι.

Ο Τζέιλεν Σακς πέτυχε έξι τρίποντα για να φτάσει στους 22 πόντους για τους Μάτζικ, που μπόρεσαν να ξεπεράσουν το Κλίβελαντ. Έτσι το Ορλάντο έφτασε στο πρώτο του παιχνίδι Νο 7 από τα play off του 2009.

Οι Μάτζικ θα επισκεφθούν το Κλίβελαντ το βράδυ της Κυριακής για τον έβδομο αγώνα σε μια σειρά που οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει τα πρώτα έξι παιχνίδια. Ο νικητής του αγώνα θα προκριθεί στους ημιτελικούς της περιφέρειας για να κοντράρει τους Σέλτικς .

To άρθρο Αποτελέσματα πλέι οφ NBA: Πρόκριση για Μάβερικς, σε έβδομο παιχνίδι Μάτζικ και Καβαλίερς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button