Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μαντινάδα με την οποία τον υποδέχθηκαν σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο

Να στείλουν με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου μήνυμα σταθερότητας, συνέχειας και εμπιστοσύνης προς τη Νέα Δημοκρατία κάλεσε από το Γεράνι Ρεθύμνου τους πολίτες ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που πραγματοποιεί από το πρωί του Σαββάτου (1.6.24) διήμερη περιοδεία στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος νωρίτερα είχε επισκεφθεί το Ηράκλειο, τόνισε ότι «ναι, θα στείλετε μήνυμα, αλλά θα είναι μήνυμα σταθερότητας, συνέχειας και εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία».

«Γιατί ποιοι είναι αυτοί που μας κατηγορούν δήθεν για αλαζονεία; Δεν κατηγορούν εμένα για αλαζονεία, όλους εσάς κατηγορούν, γιατί το 41% δεν είμαστε εμείς, είστε εσείς, είναι ο ελληνικός λαός, ο οποίος πείστηκε και μας εμπιστεύθηκε και πάλι να συνεχίσουμε τη διακυβέρνηση της χώρας», υπογράμμισε.

Επιπλέον, ο πρωθυπουργός επέμεινε πως δεν πρέπει να «ξανασηκώσει κεφάλι ο λαϊκισμός των λεφτόδεντρων», κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για υπέρμετρη παροχολογία.

Η μαντινάδα

«”Ψηφίζω ευρωπαϊκά Νέα Δημοκρατία για να είναι η Ελλάδα ισχυρή σ’ αυτή τη συμμαχία”. Με αυτή τη μαντινάδα με υποδέχτηκαν σήμερα στην Κρήτη και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους γι’ αυτήν τη θερμή υποδοχή σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο», έγραψε σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

«Με τη στήριξή σας θα συνεχίσουμε να κάνουμε την Ελλάδα πραγματικά μια ευρωπαϊκή χώρα. Να έρθουμε πιο κοντά στην Ευρώπη σε όλα, με πρωταγωνίστρια πάντα την Κρήτη μας, η οποία είναι στην πρώτη γραμμή της μεταμόρφωσης σε ένα πραγματικά ευρωπαϊκό νησί», έγραψε ο Κυρ. Μητσοτάκης στην ανάρτησή του.

Και συμπλήρωσε: «Γιατί εδώ γίνονται πολλά πράγματα, σημαντικά και σπουδαία, και αυτό προφανώς μου δίνει μεγαλη χαρά και ως Πρωθυπουργός αλλά και ως Κρητικός. Προχωρήσαμε σημαντικά έργα υποδομής, στηρίξαμε την ανάπτυξη, την τοπική οικονομία, τον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα».

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σημαντικά έργα που δρομολογούνται έχουν και τη σφραγίδα της Ευρώπης: το αεροδρόμιο στο Καστέλι, ο ΒΟΑΚ, μεγάλα αρδευτικά έργα σε όλη τη Κρήτη, αλλά και η ηλεκτρική διασύνδεση της Κρήτης με την ηπειρωτική Ελλάδα. Και βέβαια έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα», σχολίασε.

Για να καταλήξει: «Γι’ αυτό και στις εκλογές της 9ης Ιουνίου πρέπει να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα: θελουμε να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο προκοπής, τον οποίο ήδη βαδίζουμε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση».

To άρθρο Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μαντινάδα με την οποία τον υποδέχθηκαν σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button