lifestyle

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας του ταινίας «Venom: The Last Dance» με πρωταγωνιστή τον Τομ Χάρντι

Το τελευταίο μέρος των sequel της ταινίας Venom της Marvel έφτασε και το επίσημο τρέιλερ της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τομ Χάρντι, δόθηκε στη δημοσιότητα.

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε xtew (03.06.2024) το επίσημο τρέιλερ της τελευταίας ταινίας της τριλογίας «Venom», με τον θρυλικό «κακό» Έντι Μπροκ να παίρνει σάρκα και οστά ξανά μέσα από την ερμηνεία του Τομ Χάρντι. Ο γνωστός ηθοποιός ενσάρκωσε για πρώτη φορά τον εχθρό του Spiderman το 2018 και το 2021.

Στο πρώτο κλιπ του «Venom: The Last Dance», ένας φαινομενικά ανυποχώρητος Eddie Brock μπροστά στον κίνδυνο δεν έχει άλλη επιλογή από το να αφήσει το συμβιωτή κολλητό του να επέμβει.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «Eddie και ο Venom βρίσκονται σε φυγή. Κυνηγημένοι και από τους δύο κόσμους τους και με τους εχθρούς να πλησιάζουν επικίνδυνα, το δίδυμο αναγκάζεται να πάρει μια μοιραία απόφαση που θα ρίξει την αυλαία στον τελευταίο χορό του Venom και του Eddie».

Το καστ συμπληρώνουν οι Chiwetel Ejiofor, Juno Temple, Rhys Ifans, Peggy Lu, Alanna Ubach και Stephen Graham.

Σημειώνεται ότι η Kelly Marcel που έγραψε το σενάριο και έκανε την παραγωγή των δύο πρώτων ταινιών, πραγματοποιεί το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στη νέα παραγωγή σε σενάριο δικό της βασισμένο σε μια ιστορία που επιμελήθηκε μαζί με τον πρωταγωνιστή.

Την παραγωγή υπογράφουν ο Hardy και οι Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal και Hutch Parker.

Oι δύο πρώτες ταινίες, το «Venom» του 2018, με σκηνοθέτη τον Ruben Fleischer και το σίκουελ «Let There Be Carnage» του 2021, του Andy Serkis απέφεραν συνολικά 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια στο box office.

«Ο τελευταίος χορός» αναμένεται να δοθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Οκτωβρίου.

 

To άρθρο Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας του ταινίας «Venom: The Last Dance» με πρωταγωνιστή τον Τομ Χάρντι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button