lifestyle

Κερασία Σαμαρά: Έχω βιώσει κακοποίηση, σώπασα, ήμουν μικρή

«Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο, αλλά σώπασα και είναι κάτι που μετανιώνω», είπε η Κερασία Σαμαρά.

Η Κερασία Σαμαρά έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Ράνια Θεοδωρακοπούλου. Η ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός, την αναγνωρισιμότητα από το Καφέ της Χαράς, αλλά και την κακοποίηση στο θέατρο, την οποία έχει βιώσει και η ίδια.

«Είχα πάρει τηλέφωνο το 141 και τους είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός και αν έχουν να μου δώσουν το τηλέφωνο κάποιας δραματικής σχολής.

Η αναγνωρισιμότητα ήρθε από την συμμετοχή μου στο Καφέ της Χαράς, δεν μου αρέσει πολύ που με αναγνωρίζουν μόνο από εκεί θα προτιμούσα να με αναγνωρίζουν από το θέατρο.

Θα ήθελα όλοι οι άνθρωποι που περνάνε από το θέατρο να είχαν κάνει πρώτα κάποιες σπουδές αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα», είπε αρχικά η Κερασία Σαμαρά.

Η Κερασία Σαμαρά είπε στη συνέχεια: «Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να κακοποιήσεις κάποιον, όπως οι μαύρες λίστες και οι μεγάλες παρέες. Υπάρχουν άνθρωποι που ορίζουν ποιος θα δουλέψει και ποιος όχι. Έχω βιώσει κακοποίηση αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω, αλλά τότε ήμουν μικρή».

 

Για τον έρωτα και την συντροφικότητα, η Κερασία Σαμαρά ανέφερε: «Με πονάει πολύ αυτός ο τομέας, γι’ αυτό και μπαίνω σπάνια σε μια σχέση. Όταν είμαι ερωτευμένη δεν είμαι πολύ καλά, είμαι πολύ ευάλωτη».

To άρθρο Κερασία Σαμαρά: Έχω βιώσει κακοποίηση, σώπασα, ήμουν μικρή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button