lifestyle

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της νέας ταινία «Atlas»

Το επίσημο τρέιλερ της ταινίας επιστημονικής φαντασίας «Atlas» με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόπεζ στο ρόλο της αναλύτριας, έδωσε στη δημοσιότητα η πλατφόρμα του Netflix.

Ένα ρόλο «έκπληξη» έχει αναλάβει η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια στα πλαίσια της νέας ταινίας του Netflix με τίτλο «Atlas». Η Τζένιφερ Λόπεζ θα υποδυθεί μία αναλύτρια δεδομένων που αμφισβητεί την τεχνητή νοημοσύνη και που συμμετέχει σε αποστολή σύλληψης ενός ρομπότ. 

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «η Atlas Shepherd, μια ευφυής αλλά μισάνθρωπη αναλύτρια δεδομένων με βαθιά δυσπιστία απέναντι στην Τεχνητή Νοημοσύνη, συμμετέχει σε μια αποστολή σύλληψης ενός απείθαρχου ρομπότ με το οποίο συνδέεται μυστηριωδώς από το παρελθόν. Όταν όμως το σχέδιο ανατρέπεται, η μόνη της ελπίδα να σώσει την ανθρωπότητα από την τεχνητή νοημοσύνη είναι να την εμπιστευτεί».

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Brad Peyton, σε σενάριο των Leo Sardarian και Aron Eli Coleite.

Η JLO δεν έχει συνηθίσει τους θαυμαστές της να παίζει τέτοιου είδους ρόλους πράγμα που τραβάει το ενδιαφέρον τους, κάνοντάς τους να ανυπομονούν να την δουν στη νέα παραγωγή. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη πλατφόρμα στις 24 Μαΐου.

 

H σταρ της ποπ στις αρχές του 2024 κυκλοφόρησε ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στην ίδια και την μακροχρόνια καριέρα της στο τραγούδι και την υποκριτική το οποίο είναι διαθέσιμο στην συνδρομητική πλατφόρμα Prime Video.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button