lifestyle

Κοραλία Καράντη: Οι άνθρωποι στην πραγματικότητα δεν είναι για να είναι μαζί πολλά χρόνια

«Στην ερωτική μου ζωή διάλεγα ασύμβατους ανθρώπους που είναι πιο συναρπαστικοί», είπε η Κοραλία Καράντη.

Καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναϊδα Νέγκα ήταν η Κοραλία Καράντη. Η ηθοποιός μίλησε για τον έρωτα και τους… ασύμβατους ανθρώπους.

«Οι άνθρωποι στην πραγματικότητα, υποθέτω, δεν είναι για να είναι μαζί πολλά χρόνια. Οι μεγάλοι έρωτες κρατούν τέσσερα χρόνια. Είναι πολύ συγκινητικά τα ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί. Παίζει ρόλο και η τύχη σε αυτό.

Στην ερωτική μου ζωή διάλεγα ασύμβατους ανθρώπους που είναι πιο συναρπαστικοί.

«Τα στερεότυπα δεν είναι καλό πράγμα κυρίως για εμένα. Μου έχουν φορτώσει το στερεότυπο της όμορφης, που δεν μου άρεσε καθόλου, γιατί δημιουργεί μια προκατάληψη. Ακόμα κι αν ο κόσμος θεωρεί ότι είναι ένα κλασικό πλεονέκτημα που σου ανοίγει πόρτες θα πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι μόνο όμορφος έχεις και άλλες ικανότητες. Το να σε πουν όμορφο είναι ένας τρόπος να σε εξαιρέσουν», είπε σε άλλο σημείο η γνωστή ηθοποιός.

Με δόση… χιούμορ, η Κοραλία Καράντη αποκάλυψε ότι είναι… «Γκούφυ».

Στους φίλους διαλέγω πιο συμβατούς», είπε η Κοραλία Καράντη.

   

«Πολλές φορές είμαι πολύ Γκούφυ. Είμαι ο Ρανταπλάν της γειτονιάς σας. Μπορεί να κάνω πάρα πολύ μεγάλες γκάφες, επειδή είμαι πολύ συγκεντρωμένη, να μην καταλαβαίνω τι γίνεται γύρω μου, να έχει πάρει φωτιά το σύμπαν και εγώ να λέω “τι έγινε τώρα;”».

To άρθρο Κοραλία Καράντη: Οι άνθρωποι στην πραγματικότητα δεν είναι για να είναι μαζί πολλά χρόνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button