Αθλητικά

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: «Πάμε όλοι μαζί να διατηρήσουμε το πλεονέκτημα έδρας» αναφέρουν οι Πειραιώτες

Έχοντας κάνει το break στην έδρα της Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τους Καταλανούς (21:30, Newsit.gr, NovaSports Prime) και θέλει μέσα στο κατάμεστο ΣΕΦ να πάρει τις νίκες που θα τον στείλουν στο Final Four της Euroleague. Το μήνυμα των Πειραιωτων προς τους οπαδούς.

Με ανακοίνωση της, η ΚΑΕ ολυμπιακός καλεί τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης στο ΣΕΦ, για το game 3 με την Μπαρτσελόνα, να απολαύσουν την αναμέτρηση και τους προειδοποιεί, να μην προχωρήσουν σε πράξεις που μπορεί να φέρουν πρόβλημα στην ομάδα και στην έδρα, λόγω της νέας νομοθεσίας και των αυξημένων αρμοδιοτήτων της ΔΕΑΒ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

“Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα! Η ομάδα μας γύρισε από την Ισπανία με το αβαντάζ έδρας στις αποσκευές της και ΤΩΡΑ πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να παλέψουμε για να το διατηρήσουμε!

Απόψε (30/04) ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του θα τα δώσουν ΟΛΑ για το 2-1 επί της Μπαρτσελόνα. Και αυτή τη μάχη δεν ήταν δυνατόν να τη δώσουν χωρίς να έχουν στο πλευρό τους τον MVP ολόκληρης της σεζόν: Τον «ερυθρόλευκο» κόσμο!

Ο αγώνας είναι SOLD OUT και όπως συνέβη σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, έτσι και σε αυτό σας ζητάμε να στηρίξετε την ομάδα μας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τη δύναμη της φωνής σας.

ΜΗΝ κάνετε χρήση Laser και καπνογόνων και ακολουθήστε ΕΥΛΑΒΙΚΑ τους κανόνες, ώστε άπαντες να απολαύσουμε μια ακόμη γιορτή!

Μετά και τις πρόσφατες τροποποιήσεις του Ν. 2725/199 και τις διευρυμένες αρμοδιότητες που προβλέπονται για τη ΔΕΑΒ, είμαστε αντιμέτωποι με μια νέα πραγματικότητα όπου χρειάζεται η βοήθεια και η συμβολή όλων των φιλάθλων.

Για τον λόγο αυτό, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ…

* Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ώρες πριν τον αγώνα (στις 19:30). Σας παρακαλούμε να προσέλθετε στο ΣΕΦ αρκετά νωρίς, καθώς υπάρχει περίπτωση να παρατηρηθεί συνωστισμός στις θύρες εισόδου λίγο πριν το τζάμπολ.

* Σας ενημερώνουμε πως τόσο εντός, όσο και περιμετρικά των θυρών του γηπέδου, λειτουργεί σύστημα καμερών υψηλής ευκρίνειας σύμφωνα με τον νόμο και πως οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά καταγράφεται και θα τιμωρηθεί βάσει νόμου.

* ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η χρήση καπνογόνων, κροτίδων και λέιζερ, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας μας.

* Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε όσους διαθέτουν ονομαστικά εισιτήρια και στους διαπιστευμένους. Άπαντες θα πρέπει να διαθέτουν και να επιδεικνύουν σε κάθε απαραίτητη περίπτωση το εισιτήριό τους ή την διαπίστευσή τους, καθώς και την ταυτότητά τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν θα επιτραπεί είσοδος σε εκείνους που στον έλεγχο της Αστυνομίας θα βρεθούν χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο σε άλλο όνομα από το δικό τους.

* Οι κάτοχοι διαρκείας που δικαιούνται πρόσβαση στα parking Valet, A και Β παρακαλούμε να επιδεικνύουν την ειδική κάρτα parking που έχουν προμηθευτεί από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την παραλαβή του εισιτηρίου διαρκείας τους. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στους σχετικούς χώρους parking. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι χωρίς δικαίωμα χρήσης του parking να μην πλησιάσουν το γήπεδο, καθώς δημιουργείται κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Παρακαλούνται επίσης όλοι οι φίλαθλοι να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας και της Αστυνομίας περιμετρικά του γηπέδου και να μην παρκάρουν σε χώρους που υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσουν πρόβλημα, καθώς θα υπάρχει κίνδυνος μετακίνησης του οχήματος τους.”

To άρθρο Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: «Πάμε όλοι μαζί να διατηρήσουμε το πλεονέκτημα έδρας» αναφέρουν οι Πειραιώτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button