Πολιτική

Παύλος Μαρινάκης: Ο διάλογος με την Τουρκία έχει οφέλη γιατί ακούγονται οι ελληνικές θέσεις

Στη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα το απόγευμα της Δευτέρας (13.5.240 αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Όπως τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στο Live News, «κάθε πράξη του ελληνοτουρκικού διαλόγου επιβεβαιώνει ότι ο διάλογος έχει οφέλη γιατί ακούγονται οι θέσεις μας».

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, αποτέλεσμα του διαλόγου Αθήνας – Άγκυρας το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι, μεταξύ άλλων, έχουν εκμηδενιστεί οι παραβιάσεις ενώ υπάρχει σχεδόν εκμηδενισμός των προσφυγικών ροών σε Έβρο και Αιγαίο.

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε πως «ακούστηκε καθαρά η ελληνική θέση για τη μουσουλμανική κοινότητα στη Θράκη». «Ακούστηκε και η ελληνική θέση για τη Μονή της Χώρας αλλά και για τον πόλεμο στη Γάζα», σημείωσε.

«Δεν έχουμε αυταπάτες, δεν είναι κοντά η μέρα που θα ξεκινήσουμε την επίλυση της διαφοράς μας με την Τουρκία», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

To άρθρο Παύλος Μαρινάκης: Ο διάλογος με την Τουρκία έχει οφέλη γιατί ακούγονται οι ελληνικές θέσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button