lifestyle

Κατερίνα Λέχου: Ποζάρει με το μπικίνι της στην πισίνα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η Κατερίνα Λέχου, δίχως αμφιβολία από τις πιο εντυπωσιακές και ταλαντούχες ηθοποιούς, σε κάθε της εμφάνιση σχολιάζεται το πόσο κομψή και στυλάτη είναι.

Οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και η ηθοποιός, ως λάτρις της θάλασσας δεν θα μπορούσε να μην έχει κάνει ήδη τις βουτιές της.

Αυτή τη φορά, η Κατερίνα Λέχου επέλεγε την πισίνα για να δροσιστεί και να χαλαρώσει και δεν δίστασε να μοιραστεί και μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους

Τη Δευτέρα, 27/05, η Κατερίνα Λέχου δημοσίευσε μία φωτογραφία με την ίδια να φοράει το μπικίνι της και να κάνει μπάνιο στην πισίνα με θέα το απέραντο γαλάζιο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Lehou (@katerinalehou)

«Πολύ ευγνώμων.. κάπου στο τελευταίο πόδι της Πελοποννήσου στην αγκαλιά ενός υπέροχου κόλπου.. απέναντι απ την Πύλο ..μια εμπειρία φιλοξενίας , ευγένειας και ” ψιθυριστού” γούστου , σπάνια.. έστω και για μια φορά.. έστω για λίγο .. είναι πολύ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησή της η Κατερίνα Λέχου.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Αθηναΐδα Νέγκα για την ηλικία της, η Κατερίνα Λέχου ε΄χιε αποκαλύψει ότι είναι 57 ετών. «Λέω την ηλικία μου και φεύγει το βάρος από πάνω μου. Τι να κρύψω;

Το μόνο κουδούνι που μου χτύπησε ήταν πριν δυο χρόνια, στα 55, που είδα ότι επειδή πλέον κουράζομαι πιο εύκολα, θέλω να κάνω μόνο πράγματα που θέλω πραγματικά.

Δεν κάνω καθόλου παρέα με τους ίδιους ανθρώπους. Προχωράμε μέσα στα χρόνια και διαχωρίζονται οι ζωές μας», είχε δηλώσει η ίδια.

To άρθρο Κατερίνα Λέχου: Ποζάρει με το μπικίνι της στην πισίνα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button