lifestyle

Κατερίνα Γερονικολού: Υπάρχουν μέρες που νιώθω ότι δεν μπορώ να ελέγξω τίποτα

«Έχω επιστρατεύσει την υπομονή του Γιάννη, τη βοήθεια της μαμάς και έχουν εμφανιστεί τα δικά μου νευράκια», λέει η Κατερίνα Γερονικολού.

Η Κατερίνα Γερονικολού έδωσε συνέντευξη στο Τύπος Tv και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και μίλησε για την επανεκκίνηση που θέλει να κάνει μέσα στο καλοκαίρι και το πόσο θέλει να αφιερώσει χρόνο στους δικούς της ανθρώπους.

Βρίσκεις χρόνο να ξεκουράζεσαι, για να τον αφιερώνεις στον εαυτό σου, στον Γιάννη, σε φίλους, στο σπίτι;

Έχω επιστρατεύσει την υπομονή του Γιάννη, τη βοήθεια της μαμάς μου και έχουν εμφανιστεί τα δικά μου «νευράκια»… Θέλει διαχείριση χρόνου και κούρασης. Πρέπει να εντοπίζεις το πότε θα έχεις ποιοτικό χρόνο είτε για το σπίτι να το φροντίσεις είτε για τον σύντροφό, την οικογένεια, τις φίλες. Μπορεί λοιπόν να μην έχω πολύ χρόνο, αλλά είμαι στο 100% εκεί όταν βρίσκομαι μαζί τους.

Αισθάνεσαι ότι έχεις βρει τη χρυσή τομή ανάμεσα σε δουλειά και προσωπική ζωή;

Υπάρχει αυτός ο Αύγουστος, που τον περιμένω πώς και πώς, για να κάνω μία μικρή παύση, μία «επανκκίνηση». Θα είναι ένας μήνας χωρίς υποχρεώσεις, που θα εδραιώσω τις σχέσεις που «πληγώνονται» από την έλλειψη χρόνου. Υπάρχουν μέρες που νιώθω ότι δεν μπορώ να ελέγξω τίποτα, που δεν κάνω τίποτα σωστά, άλλες όμως που νιώθω ότι τα κάνω όλα «τέλεια».

To άρθρο Κατερίνα Γερονικολού: Υπάρχουν μέρες που νιώθω ότι δεν μπορώ να ελέγξω τίποτα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button