Αθλητικά

Ευρωπαϊκό κωπηλασίας: Αργυρό μετάλλιο στη δίκωπο γυναικών οι Μπούρμπου και Ανασταδιάδου

Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι Χριστίνα Μπούρμπου και η Ευαγγελία Αναστασιάδου στη δίκωπο γυναικών στο Ευρωπαϊκό κωπηλασίας του Ζέγκεντ, με την ελληνική αποστολή να φτάνει τα δυο μετάλλια.

Συγκεκριμένα η Χριστίνα Μπούρμπου και η Ευαγγελία Αναστασιάδου τερμάτισαν στην δεύτερη θέση στον τελικό για την δίκωπο γυναικών, με τις Ελληνίδες αθλήτριες να κατακτούν το αργυρό μετάλλιο.

Κάπως έτσι η χώρα μας φτάνει τις δυο κατακτήσεις στην διοργάνωση, σε μια αρκετά πετυχημένη παρουσία στο Ευρωπαϊκό μέχρι στιγμής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον τελικό η Χριστίνα Μπούρμπου και η Ευαγγελία Αναστασιάδου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ανταγωνίστηκαν με αξιώσεις τις Ρουμάνες Ιοάνα Βριτσεάνου και Ροξάνα Άνγκελ οι οποίες τερμάτισαν νωρίτερα από όλες, με επίδοση 7:52.05.

Αυτό μάλιστα ήταν και το μόνο πλήρωμα κάτω από τα 8 λεπτά.

Το ελληνικό δίδυμο με χρόνο 8:00.87 ολοκλήρωσε τον αγώνα στην δεύτερη θέση, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε η Κροατία με τις Ιβάνα Γιούρκοβιτς και Γιόσιπα Γιούρκοβιτς που σημείωσαν 8:03.13.

 

 

To άρθρο Ευρωπαϊκό κωπηλασίας: Αργυρό μετάλλιο στη δίκωπο γυναικών οι Μπούρμπου και Ανασταδιάδου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button