Πολιτική

Καστανίδης για Ανδρουλάκη: Όταν αποτυγχάνεις πρέπει να έχεις την φιλοτιμία να υποβάλλεις την παραίτησή σου

Ξεκάθαρος ήταν ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Καστανίδης, για όσα συμβαίνουν στο πράσινο στρατόπεδο μετά το κακό αποτέλεσμα της 9ης Ιουνίου στις ευρωεκλογές, τονίζοντας ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης θα έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί.

Ο Χάρης Καστανίδης μίλησε στα Παραπολιτικά και μεταξύ άλλων επισήμανε για το θέμα ηγεσίας του Νίκου Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ: «Εφόσον τίθεται θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ νομίζω ότι αυτή η εκκρεμότητα πρέπει γρήγορα να εκκαθαριστεί γιατί το μείζον ζήτημα είναι η ανασύνθεση συνολικά του προοδευτικού χώρου».

Και πρόσθεσε: «Όταν αποτυγχάνει ένας αρχηγός πρέπει να έχει ο ίδιος την φιλοτιμία να υποβάλλει την παραίτησή του, εάν δεν το κάνει τότε είναι προφανές ότι θα τεθεί από άλλους το θέμα και καλώς τίθεται».

Κάνοντας τον εκλογικό απολογισμό σημείωσε: «Έχουμε μια δραματική αύξηση της αποχής αυτό συμπαρασύρει και το ΠΑΣΟΚ και οδηγεί σε μείον 100 χιλιάδες ψηφοφόρους, 350 χιλιαδες στο ΣΥΡΙΖΑ και 1 εκατομμύριο στη ΝΔ άρα
μιλάμε για ένα πολιτικό σύστημα που έχει απονομιμοποιηθεί και στα μάτια του κόσμου έχει καταπέσει άρα είναι καθήκον να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη. Και την ίδια ώρα που χάνεις ψηφοφόρους ψελλίζεις μερικά ρητά άρρητα για το ότι σε μερικές περιοχές πήγαμε καλά όταν ο στόχος τον οποίος έθεσες είναι να είσαι αξιωματική αντιπολίτευση, δεύτερο κόμμα και στις επόμενες εθνικές εκλογές θα διεκδικήσω τη διακυβέρνηση της χώρας».

«Τίποτα από αυτά δεν συνέβη και βρίσκεται στον Ψηλορείτη των εκλογικών επιδόσεων του 12,7%», είπε με μεγάλη δόση ειρωνείας. «Θα πρέπει να έχεις την ευαισθησία να πεις «δεν τα κατάφερα σε αυτά που εστόχευσα ελάτε να αναλάβει κάποιος άλλος».

To άρθρο Καστανίδης για Ανδρουλάκη: Όταν αποτυγχάνεις πρέπει να έχεις την φιλοτιμία να υποβάλλεις την παραίτησή σου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button