Πολιτική

Κασσελάκης σε Λιάγκα: θα έχω αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές – Πριν τις 9 Ιουνίου θα δώσω το πόθεν έσχες

Μια νέα συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, όπου μίλησε τόσο για το γάμο του όσο και το πόθεν έσχες του.

Η συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα δόθηκε στις Σπέτσες. Σημειώνεται ότι μόλις χθες ο Στέφανος Κασσελάκης άνοιξε το σπίτι του στις Σπέτσες στον παρουσιαστή. Σήμερα η νέα συνέντευξη δόθηκε με φόντο ένα ειδυλλιακό τοπίο σε εστιατόριο στις Σπέτσες.

O ίδιος σημείωσε ότι είναι λυπηρό που διέρρευσε το προσκλητήριο για το γάμο του και αποκάλυψε ότι θα είναι καλεσμένοι περίπου 150 άτομα, οι περισσότεροι φίλοι του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ από το εξωτερικό. «Δεν σκέφτηκα ποτέ να κρύψω τον Τάιλερ» σημείωσε για τον επικείμενο γάμο του. 

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως τελικά το πόθεν έσχες του θα το καταθέσει πριν τις Ευρωεκλογές. 

Αναφέρθηκε και στις τιμές της φέτας και του ψωμιού ο ίδιος σημείωσε πως πηγαίνει μαζί με τον Τάιλερ Μακμπέθ στο σουπερμάρκετ γιατί γι’αυτούς «είναι μια παύση από την καθημερινότητα». 

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα αν ξέρει πως έχει το ψωμί ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Φυσικά και ξέρω. Ειδικά στην Αμερική που πήγαινα καθημερινά για ψωμί, ξέρω». Όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει πόσο έχει στην Ελλάδα ο ίδιος απάντησε: «Ε; Πόσο να ‘χει; Ένα ευρώ;».

«Να μας πει ο φίλτατος πρωθυπουργός που ψωνίζει τη φέτα, να πάω κι εγώ» σημείωσε.

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Mark my words είμαι ο μεγαλύτερο outsider που έχει περάσει ποτέ που έχει περάσει από την πολιτική σκηνή της χώρας και δεν πρόκειται να το χάσω αυτό». 

Αναφέρθηκε και στο τσαντάκι με τα ξυριστικά που πήρε όταν πήγε φαντάρος και ανέφερε πως το κράτος δεν πληρώνει τα ξυριστικά στους φαντάρους, που εύκολα κάνουν 20 ευρώ, αλλά αυτά τα πληρώνει η οικογένεια. 

Τόνισε πως πιστεύει στο Χριστό και στη θρησκεία λέγοντας, ωστόσο, ότι πιστεύει και στο διαχωρισμό κράτους και εκκλησίας.

Σε αυτό το σημείο αποφάσισε να φάει λίγη ρέγκα ρωτώντας τον Γιώργο Λιάγκα αν του αρέσει η ρέγκα, κάνοντας εμμέσως μια αναφορά στο πολυτελές γεύμα του συνεργάτη του, Άρη Σπηλιωτόπουλου.

To άρθρο Κασσελάκης σε Λιάγκα: θα έχω αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές – Πριν τις 9 Ιουνίου θα δώσω το πόθεν έσχες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button