Πολιτική

Νέα ερωτήματα Κασσελάκη για τα Τέμπη στην κυβέρνηση – «Υπήρχε παράνομη μεταφορά ξυλόλιου;»

Με νέα ερωτήματα προς την κυβέρνηση της ΝΔ επανέρχεται για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης ζητά την επίσπευση όλων των ερευνών και των τεχνικών διαδικασιών γύρω από τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη στη σκιά σημερινού δημοσιεύματος της εφημερίδας «Το Βήμα» με τίτλο «το μυστήριο με το ξυλόλιο στα Τέμπη».

«Με βάση το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Βήμα», ζητώ την επίσπευση όλων των σχετικών ερευνών και τεχνικών διαδικασιών, ώστε να έχουμε άμεσα μία έγκυρη απάντηση:

α. Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού (ξυλόλιο) από την εμπορική αμαξοστοιχία;

β. Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα οικόπεδα όπου μεταφέρθηκαν παράνομα όγκοι χώματος αμέσως μετά το δυστύχημα των Τεμπών;

 

Ο ελληνικός λαός δε θα πάει για μία ακόμη φορά στις κάλπες χωρίς να γνωρίζει την αλήθεια», τονίζει σε ανάρτησή του ο κ. Κασσελάκης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Σάββατο (27.04.24) σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο ίδιος δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει Προανακριτική για το μπάζωμα στα Τέμπη, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό πως «λέει ψέματα». 

«Μόλις έρθει η δικογραφία θα προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα, είναι το αυτονόητο. Είναι ένα τεράστιο εθνικό θέμα που δείχνει την έλλειψη κράτους δικαίου. Είναι καιρός να μάθουμε ποιός έχει δώσει την εντολή για το μπάζωμα», τόνισε. 

«Ο πρωθυπουργός είπε ότι δεν υπάρχει κανένα μπάζωμα. Άλλο ένα ψέμα. Μία απαράδεκτη, ανατριχιαστική δήλωση. Και αυτός είναι άλλος ένας λόγος για να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

To άρθρο Νέα ερωτήματα Κασσελάκη για τα Τέμπη στην κυβέρνηση – «Υπήρχε παράνομη μεταφορά ξυλόλιου;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button