Πολιτική

Καιρίδης: Υπήρξαν εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι της ΝΔ που προτίμησαν να μείνουν σπίτι τους

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης μίλησε στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο για τα αποτελέσματα στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ο Δημήτρης Καιρίδης σχολιάζοντας το ποσοστό της κυβέρνησης στις ευρωεκλογές τόνισε χαρακτηριστικά πως «υπήρξαν εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι της ΝΔ του ’23 που προτίμησαν να μείνουν σπίτι τους. Πολλοί από αυτούς δεν πήραν στα σοβαρά τις εκλογές, δεν καταφέραμε να τους πείσουμε για το κρίσιμο διακύβευμα.

Υπάρχουν κι αυτοί – που δεν πρέπει να τους προσπερνάμε – που έστειλαν ένα ηχηρό πολιτικό μήνυμα: έμειναν σπίτι τους λόγω δυσαρέσκειας και ζητημάτων που έχουν από την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική».

Ταυτόχρονα η κ. Καιρίδης τόνισε ότι δεν ανατράπηκαν οι πολιτικοί συσχετισμοί. «Η ΝΔ παραμένει μακράν το πρώτο κόμμα», συμπλήρωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου.

Ενώ ερωτηθείς ο Δημήτρης Καιρίδης για τις πολιτικές εξελίξεις που δρομολογήσαν τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών σε ευρωπαϊκό επίπεδο εκτός από το εγχώριο απάντησε:

«Η Γαλλία είναι μια ειδική περίπτωση και εκεί τα πράγματα είναι εξαιρετικά κρίσιμα. Η Γαλλία έχει δώσει τον τόνο στις ευρωπαϊκές εξελίξεις κι έχουμε πρόωρες εκλογές στις οποίες κανείς δεν μπορεί να κάνει ασφαλή πρόβλεψη».

Παράλληλα, ο κ, Καιρίδης θέλησε να τονίσει ότι σε πολλές χώρες η Ακροδεξιά υπέστη δεινή ήττα, όπως η Πορτογαλία.

To άρθρο Καιρίδης: Υπήρξαν εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι της ΝΔ που προτίμησαν να μείνουν σπίτι τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button