Αθλητικά

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Σλούκας και Αταμάν αφιέρωσαν τη νίκη στον Πάρη Δερμάνη – Καλά νέα για την υγεία του από τον Καλαϊτζάκη

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία μεγάλη νίκη με 95-88 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο τέταρτο παιχνίδι των πλέι οφ της Euroleague, με τον Κώστα Σλούκα και τον Εργκίν Αταμάν να την αφιερώνουν στον Πάρη Δερμάνη.

Ο επί δεκαετίες φροντιστής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο στο Βελιγράδι και ο Σλούκας με τον Αταμάν αναφέρθηκαν σε αυτόν μετά το τέλος του αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, την ώρα που ο Γιώργος Καλαϊτζάκης αποκάλυψε ότι είναι καλύτερα στην υγεία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Καλαϊτζάκης ανέφερε μετά το ματς τα εξής: «Αφιερώνω τη νίκη στον Πάρη. Μας ξάφνιασε με αυτό που έγινε. Ήμασταν σε πολύ κακή κατάσταση μετά την ήττα στο Game 3, έγινε και αυτό και χθες ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα. Ήμασταν αγχωμένοι, όμως σήμερα το πρωί τα νέα ήταν καλύτερα. Έβγαλε το οξυγόνο, είχε τις αισθήσεις του και τον περιμένουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μαζί μας».

Από την πλευρά του ο Σλούκας, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος στις δηλώσεις του μετά το ματς και είπε μόνο ότι «ο Πάρης είναι αδερφός, τον ξέρουμε χρόνια. Του έτυχε κάτι σοβαρό. Του αφιερώνουμε τη νίκη και τον περιμένουμε δίπλα μας».

Τέλος, για τον φροντιστή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε και ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος και δήλωσε τα εξής: «Πρώτα από όλα κι εγώ και η ομάδα θελουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον θρυλικό φροντιστή Πάρη, που χθες έπαθε έμφραγμα και την τελευταία στιγμή τον πήγαν στο νοσοκομείο και ακόμα είναι στην εντατική και έζησε μια δύσκολη κατάσταση. Για την ομάδα μας ο Πάρης είναι ένα πολύ σημαντικός άνθρωπος, είναι ο υπεύθυνος στους φροντιστές μας». 

To άρθρο Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Σλούκας και Αταμάν αφιέρωσαν τη νίκη στον Πάρη Δερμάνη – Καλά νέα για την υγεία του από τον Καλαϊτζάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button