lifestyle

Καίτη Γαρμπή στο J2US: Έτσι κάνουν οι σωστοί άνδρες! Παιδιά μου να ζήσετε

Στην κριτική επιτροπή του J2US, επανήλθε η Καίτη Γαρμπή το βράδυ της Κυριακής (02.06.2024) όταν και εκτάκτως προβλήθηκε το νέο live του μουσικού προγράμματος στον Alpha.

Μάλιστα, όταν στη σκηνή του J2US ανέβηκαν ο Γιάννης Σεβδικαλής με την Σοφία Κουρτίδου, η Καίτη Γαρμπή θέλησε να κάνει μία ιδιαίτερη αναφορά στο παρελθόν και την πρόταση που δέχθηκε εκείνη από τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά.

Έτσι, έχοντας μια… πρόταση γάμου στο ενεργητικό τους, η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλησε να σχολιάσει με χαμόγελο τα εξής στο ερωτευμένο ζευγάρι του J2US:

«Και δεν ήμουν εγώ στην πρόταση γάμου, ρε παιδιά;», αναρωτήθηκε αρχικά η κριτής του show για να την τσιγκλήσει ολίγον ο παραγωγός και παρουσιαστής για το δικό της παρελθόν:

«Αλήθεια, ρωτάς, αν μου θύμισε κάτι από την πρόταση του Διονύση; Μα νομίζω ότι συγκλόνισε το πανελλήνιο ο Διονύσης με αυτή την πρόταση! Και δεν το ήξερα έτσι; Το έλεγα και πριν στα παιδιά, ότι δεν το ήξερα. Έτσι κάνουν οι σωστοί άνδρες! Παιδιά μου, να ζήσετε».

 

«Μπορεί αν είναι πολύ μεγάλη αυτή η κουβέντα που θα πω αλλά θα την πω γιατί την νιώθω. Εύχομαι να είστε μαζί τόσα πολλά χρόνια όσα είμαι εγώ με τον Διονύση και να αγαπιέστε όπως αγαπιέμαι εγώ μαζί του. Εύχομαι να είστε για πάντα μαζί! Να προχωράτε μαζί», υπογράμμισε η Καίτη Γαρμπή, συγκινώντας τη Σοφία Κουρτίδου και τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιάννη Σεβδικαλή στο νέο live του J2US.

To άρθρο Καίτη Γαρμπή στο J2US: Έτσι κάνουν οι σωστοί άνδρες! Παιδιά μου να ζήσετε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button