lifestyle

Καίτη Γαρμπή: «Θα ήταν υπέροχο να συνεργαστώ με την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή»

Για την πολυετή καριέρα της στο τραγούδι, τη σχέση της με τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά και το ξεκίνημα του γιου τους, μίλησε η Καίτη Γαρμπή.

Μία συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» παραχώρησε ο Καίτη Γαρμπή, μιλώντας για τον λόγο που αφιερώθηκε αποκλειστικά στο τραγούδι και δεν στράφηκε στην πολιτική αλλά και για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή. Η γνωστή καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στην οικογένειά της.

«Δεν έχω τραγουδήσει κοινωνικό στίχο αλλά πρόσεχα πάντα να λέω ωραία πράγματα στα κομμάτια μου. Δεν έχω ενδώσει όλα αυτά τα χρόνια στο… φλερτ τη πολιτικής γιατί ‘’έκαστος εφ’ω ετάχθη’’. Η δουλειά μου είναι το τραγούδι και να διασκεδάζω τον κόσμο. Δεν μπορώ να βάλω στο μυαλό μου ότι θα μπορούσα να ασχοληθώ με την πολιτική. Αν ασχοληθώ με την πολιτική, θα το κάνω αργότερα. Είμαι σε αυτή τη δουλειά, μου αρέσει αυτός ο τρόπος έκφρασης, δεν έχω σκοπό να την παρατήσω σύντομα».

Αναφερόμενη στην συνεργασία που είχε στο παρελθόν με την Άννα Βίσση είπε: «Ήμασταν στη σκηνή, έπεφτε κάτω και την σήκωνα, γελούσαμε. Αγκαλιαζόμασταν πολύ. Είναι καλλιτέχνιδα που εκτιμώ και αγαπώ πολύ. Είναι ίσως η μόνη μου φίλη από αυτό τον χώρο. Την αγαπώ, τη θαυμάζω και είχαμε άψογη συνεργασία.

Θα ήταν καταπληκτικό να συνεργαστούμε με τη Βίσση και τη Βανδή. Θα πρέπει να είναι όμως ένας μεγάλος χώρος για να αντέξει τρεις καλλιτέχνιδες με τους ανθρώπους μας. Αν υπήρχε επιχειρηματίας που θα άντεχε να στηρίξει μία τέτοια συνεργασία, θα το έκανα με χαρά».

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε και για τον Διονύση Σχοινά, την σχέση τους αλλά και τον γιο τους, λέγοντας: «Ο γάμος θέλει αληθινή αγάπη, να βάζεις το καλό του άλλου πάνω από το δικό σου, να σέβεσαι, να εκτιμάς, και να θαυμάζεις τον σύντροφό σου. Ο Δημήτρης ξεκινάει τώρα την καλλιτεχνική του πορεία, είναι άδικο να τον συγκρίνουμε με εμάς.

Επειδή έχει έναν αυστηρό μπαμπά στη δουλειά, γιατί στα υπόλοιπα είναι ‘’βούτυρο’’, αν ο Δημήτρης δεν είχε ταλέντο, δεν θα ήταν στην σκηνή. Εγώ είμαι πιο ελαστική ως μαμά. Τον θαυμάζω περισσότερο και όπως και να έχει θα τον ήθελα δίπλα μου είτε ήταν έτοιμος είτε όχι. Όταν πρωτοβγήκε στη σκηνή έτρεμε σαν το ψάρι. Δεν φάνηκε και τον καμαρώνω».

Η ίδια αποκάλυψε και για ποιον προοριζόταν η μεγάλη της επιτυχία «Χαμένα»: «Το τυχερό ήταν το κομμάτι να το τραγουδήσω εγώ. Ότι ο Φοίβος το προόριζε αρχικά για την Άντζελα Δημητρίου, δεν το γνώριζα. Τα τραγούδια του Φοίβου είναι κομμάτια που θα μπορούσαμε να τα πούμε όλες, η Άντζελα Δημητρίου, η Δέσποινα Βανδή, η Άννα Βίσση.

Κάποτε μου έδωσαν να τραγουδήσω τον ‘’Παλιόκαιρο’’ και είπα ότι δεν μου άρεσε και δεν θα το πω. Δεν το κατάλαβα το τραγούδι. Το κάθε τραγούδι έχει ην τύχη του και τον καλλιτέχνη που θα το πει. Μπορεί το τραγούδι ‘’Χαμένα’’ να το έλεγε η Άντζελα και μνα μην έκανε επιτυχία ή εγώ με τις ‘’Μαργαρίτες’’».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια εμφανίζεται στο Lav Stage στα Νότια Προάστια και όπως λέει, έχει καιρό να τραγουδήσει καλοκαίρι στην Αθήνα και το απολαμβάνει.

To άρθρο Καίτη Γαρμπή: «Θα ήταν υπέροχο να συνεργαστώ με την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button