Αθλητικά

Ιμπόρα: Θέλω να κατακτήσω το Conference League με τον Ολυμπιακό

Ο Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του Πειραιά στην έδρα της Άστον Βίλα.

Ο πολύπειρος Ισπανός μέσος του Ολυμπιακού χαρακτήρισε όμορφο όνειρο την πορεία της ομάδας στο Conference League και τόνισε ότι επιθυμεί να κατακτήσει το τρόπαιο με τους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βιθέντε Ιμπόρα:

Για τον θρίαμβο στο Μπέρμιγχαμ κι αν περίμενε τα τέσσερα γκολ που έβαλε ο Ολυμπιακός: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί γνωρίζοντας πολύ καλά την αντίπαλη ομάδα και τον προπονητή της, ξέρει πως είναι μία πολύ καλή ομάδα, πολύ επικίνδυνη. Πολύ δύσκολο να της επιβληθείς. Αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην ομάδα μας. Καταφέραμε να κάνουμε πράξη το σχέδιό μας» .

Για την προσωπικότητα που δείχνει στον αγωνιστικό χώρο και το ενδεχόμενο πρόκρισης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»: «Είναι κάτι που εύχομαι. Θέλω να δώσω αυτή τη χαρά στον κόσμο που πάντα μας δίνει δύναμη και μας βοηθάει. Θα ήθελα να μοιραστώ αυτήν την ωραία στιγμή. Θα ήθελα πολύ να ζήσω αυτή τη στιγμή. Αυτήν την ευκαιρία. Να πανηγυρίσουμε αυτή τη μεγάλη στιγμή μέσα στο γήπεδό μας».

Για τους στόχους του και τη συνέχεια: «Aπό την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό ήθελα να γίνω Πρωταθλητής Ελλάδας. Νομίζω αυτό εξακολουθεί να εξαρτάται από εμάς και θα προσπαθήσουμε να το καταφέρουμε. Και γιατί όχι, να φτάσουμε στον τελικό. Είναι ένα πολύ όμορφο όνειρο. Είναι ένας στόχος που έχουμε μπροστά μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Είναι ένα πολύ όμορφο όνειρο (σ.σ. ο τελικός) και θέλω πολύ να το κατακτήσω».

To άρθρο Ιμπόρα: Θέλω να κατακτήσω το Conference League με τον Ολυμπιακό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button