lifestyle

Ιωάννα Τούνη: Χορός και «φιλάκια από Μύκονο σε όσους λένε να μην φοράω σέξι μαγιουδάκια γιατί έγινα μαμά»

Η Ιωάννα Τούνη απολαμβάνει τις διακοπές της και φυσικά η Μύκονος δεν θα μπορούσε και φέτος να λείπει από το πρόγραμμά της. Η influencer και επιχειρηματίας δίνει απαντήσεις σε όσους την σχολιάζουν για τα βίντεο που ανεβάζει στο TikTok.

Ιωάννα Τούνη και Μύκονος πηγαίνουν μαζί τα τελευταία χρόνια, τέτοια εποχή. Η instagrammer παραμένει στο νησί των Ανέμων και δείχνει να το απολαμβάνει. Σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok χορεύει δίπλα από μια πισίνα, υπό τους ήχους ενός τραγουδιού της Ελένης Φουρέιρα, με φόντο το λιμάνι του νησιού. Στην ανάρτησή της, στέλνει μήνυμα σε όσους σχολιάζουν αρνητικά τις εμφανίσεις της, από τότε που έγινε μητέρα.

Αφού κατέγραψε τον εαυτό της να φοράει ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης: «Φιλάκια από Μύκονο σε αυτούς που μου λένε να σταματήσω να φοράω σέξι μαγιουδάκια γιατί έγινα μαμά».

@j.touni Εσένα ποιά είναι η γνώμη σου συμπεθέρα????????????? #fyp #tiktokgreece #viral #foryoupage #mykonos @Bubblegun ♬ Aeroplano – Eleni Foureira & Beyond

Η επίσκεψη της Ιωάννας Τούνη στο νησί των Ανέμων, έχει συζητηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, μετά την κυκλοφορία ενός βίντεο από την βίλα που μένει, όταν φωτογράφος την απαθανάτισε μαζί με φίλες της, χωρίς την άδειά τους. Παρά τα σχόλια και τον ντόρο που προκλήθηκε, η γνωστή influencer συνεχίζει τις διακοπές χωρίς να έχει χαλάσει η διάθεσή της.

To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Χορός και «φιλάκια από Μύκονο σε όσους λένε να μην φοράω σέξι μαγιουδάκια γιατί έγινα μαμά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button