Αθλητικά

Περιστέρι 97-93: Ο Κάιλ Γκάι εκτέλεσε τους συγκινητικούς Περιστεριώτες στον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League

Το Περιστέρι έζησε το όνειρο της συμμετοχής στο Final Four του Basketball Champions League. Τα έδωσε όλα κόντρα στην πανίσχυρη Τενερίφη, ωστόσο ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 97-93 στον πρώτο ημιτελικό. Ο Κάιλ Γκάι εκτέλεσε τους Περιστεριώτες με 34 πόντους.

Το Περιστέρι ταξίδεψε στο Βελιγράδι με τον τίτλο του απόλυτου αουτσάιντερ. Ωστόσο, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη. Κοίταξε στα μάτια την πανίσχυρη ισπανική Τενερίφη, αλλά λύγισε στις λεπτομέρειες στον πρώτο ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League.

Οι Περιστεριώτες ήταν άκρως ανταγωνιστική από την αρχή, παλεύοντας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για την υπέρβαση και την πρόκριση στον τελικό. Ωστόσο, ο Κάιλ Γκάι βρέθηκε σε ασύλληπτο βράδυ.

Ο Αμερικανός πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού σημείωσε 34 πόντους, εκτελώντας τους Περιστεριώτες τόσο από την περιφέρεια όσο και από κοντά στο καλάθι. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο “γερόλυκος” Χουέρτας με 27 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ!

Από πλευράς Περιστερίου, ξεχώρισε ο Μήτρου-Λονγκ με 18 πόντους και 6 ασίστ, ενώ ο Ράγκλαντ είχε 14 πόντους και 5 ασίστ. 12 πόντους με 4/5 τρίποντα πρόσθεσε ο Πουλιανίτης, ο οποίος κράτησε ζωντανή την ομάδα του στα τελευταία λεπτά.

Πλέον, η ομάδα των δυτικών προαστίων θα παίξει για την τρίτη θέση με τον ηττημένο του έτερου ημιτελικού ανάμεσα στην Μάλαγα και τη Μούρθια, το απόγευμα της Κυριακής (28/4).

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-23, 43-42, 66-60, 97-93.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button