lifestyle

«Θα τρελαθώ»: Το άγνωστο βίντεο της Σελίν Ντιόν από το 2008 και τα πρώτα συμπτώματα από το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο, από το 2008, όπου η Σελίν Ντιόν παρατήρησε τα πρώτα συμπτώματα από το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου, όταν ακόμα δεν γνώριζε ότι πάσχει από τη συγκεκριμένη ασθένεια.

«Κάνω σπασμούς, τα φρύδια μου κάνουν σπασμούς, το ίδιο και τα αυτιά μου. Στο λέω θα τρελαθώ σύντομα» ακούγεται να λέει η Σελίν Ντιόν στη γιατρό που την εξετάζει. 

H Σελίν Ντιόν πάλευε με τα συμπτώματα της σπάνιας νευρολογικής πάθησης, το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου, κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της το 2008.

Στο βίντεο η 56χρονη τραγουδίστρια αποκαλύπτει τα πρώτα της συμπτώματα στους γιατρούς κατά τη διάρκεια της περιοδείας Taking Chances, όταν ακόμη δεν γνώριζε ότι πάσχει από την ασθένεια.

Τραβηγμένο από το ντοκιμαντέρ της «Celine: Through the Eyes» του 2010, το κλιπ δείχνει τη Σελίν Ντιόν να παραπονιέται για φωνητικούς «σπασμούς» και «συμπτώματα σαν κρυολόγημα» ενώ προσπαθούσε να τραγουδήσει τις επιτυχίες της.

«Δεν μπορώ να πετύχω τις υψηλές νότες, κάνω σπασμούς, τα φρύδια μου κάνουν σπασμούς, το ίδιο και τα αυτιά μου. Στο λέω θα τρελαθώ σύντομα» ακούγεται να λέει στη γιατρό που την εξετάζει

«Το πρόβλημά μου τώρα είναι ο αυχένας μου. Δεν μπορώ να τον χαλαρώσω οπότε δεν μπορώ να χαλαρώσω τις φωνητικές μου χορδές και άρα δεν μπορώ να προετοιμαστώ σωστά» ακούγεται να λέει η τραγουδίστρια στη γιατρό που την εξετάζει.

Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε τελευταία ότι πάλευε κρυφά με το σύνδρομο για 17 ολόκληρα χρόνια προτού το αποκαλύψει στο κοινό, παραδεχόμενη ότι το να λέει ψέματα στους θαυμαστές της ήταν «πολύ βαρύ» για να το αντέξει.

Ακόμα παραδέχτηκε ότι έπαιρνε έως και 90 mg Valium την ημέρα για να περιορίσει τα συμπτώματα που βίωνε, μία δοσολογία που μπορούσε να την είχε σκοτώσει.

Σε μια συνάντηση με την ομάδα της μετά από μία συναυλία, αποκαλύπτει πώς ήταν λαχανιασμένη μιλώντας με τους θαυμαστές της και ανησυχούσε αν θα καταφέρει να βγάλει την εξαντλητική περιοδεία.

«Για να μη μακρηγορώ, τη στιγμή που πήγα στη συνάντηση και χαιρετούσα η αναπνοή μου ήταν πολύ γρήγορη, είχα σπασμούς, δεν μπορούσα να ολοκληρώσω μια φράση», λέει η Σελίν.

«Το σόου δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, χαιρετούσα τον κόσμο και δεν μπορούσα να αναπνεύσω, συνέχισα την παράσταση». «Και όταν τραγούδησα το “I drone all night” ήταν [εκτός συντονισμού]. Χθες βράδυ, αφού έκανα τα πάντα, έβγαλα βλέννα ».

Αργότερα, ενώ βρισκόταν στα παρασκήνια με τους χορευτές της, η Σελίν τους λέει: «Δεν έχω φωνή. Είναι πολύ περίεργο, κλείνει πολύ γρήγορα και δυσκολεύομαι πάρα πολύ».

To άρθρο «Θα τρελαθώ»: Το άγνωστο βίντεο της Σελίν Ντιόν από το 2008 και τα πρώτα συμπτώματα από το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button