lifestyle

Η Lady Gaga έδωσε 5 συναυλίες ενώ είχε Covid και δίχασε τους φανς της – «Αυτό είναι ανεύθυνο»

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στα social media η Lady Gaga που αποκάλυψε ότι έδωσε συναυλίες ενώ είχε κορονοϊό.

Όπως είπε η ποπ σταρ Lady Gaga, έκανε πέντε συναυλίες ενώ ήταν θετική στον κορονοϊό και παραδέχτηκε ότι προηγουμένως είχε ενημερώσει την ομάδα της για την απόφασή της και μάλιστα τους είπε ότι δεν ήταν υποχρεωτικό να δουλέψουν αν αυτό τους έκανε να νιώθουν άβολα.

Οι συναυλίες έγιναν στο πλαίσιο της περιοδείας της, Chromatica Ball όπου παρευρέθηκαν χιλιάδες θαυμαστές της.

Μετά την αποκάλυψη που έκανε σε συνέντευξή της αντιμετώπισε ένα κύμα οργής στα social media, με πολλούς να χαρακτηρίζουν τη στάση της αρκετά «ανεύθυνη» και «ανώριμη».

«Έκανα πέντε συναυλίες ενώ είχα Covid. Δεν ήθελα να τις ακυρώσω. Γιατί θα απογοήτευα όλους όσοι σχεδίαζαν να παρευρεθούν. Μοιράστηκα τα νέα με όλους στην ομάδα μου. Τους είπα ότι δεν ήθελα να νιώθει κανείς άβολα στη δουλειά. Ότι δεν χρειάζεται να εμφανιστούν και να δουλέψουν εκείνη την ημέρα, αλλά ότι εγώ θα κάνω κανονικά τη συναυλία» είπε η Lady Gaga.

Η αποκάλυψη της συνοδεύτηκε από ανάμεικτες αντιδράσεις στα social media. Ορισμένοι θαυμαστές της εξήραν τον επαγγελματισμό της αλλά και την σωματική της αντοχή ενώ άλλοι αποκάλεσαν την τραγουδίστρια εγωίστρια και ανεύθυνη.

«Ουάου. Το να πει κανείς ότι έκανε αυτό το πράγμα είναι πολύ ανεύθυνο. Είναι υποτιμητικό», είπε ένας θαυμαστής της.

«Είναι αηδιαστικό για όσους πέθαναν από τον Covid. Πώς σκέφτηκε ότι ήταν καλή ιδέα;» ανέφερε ένας άλλος.

«Αυτό είναι ανεύθυνο. Έχει αλλάξει πραγματικά τη γνώμη μου για αυτήν. Ως κάποιος που έχει σοβαρά προβλήματα υγείας και θα μπορούσε να πεθάνει από μια απλή γρίπη, έκανε λάθος. Νιώθω οργή» έγραψε ένας ακόμα. 

To άρθρο Η Lady Gaga έδωσε 5 συναυλίες ενώ είχε Covid και δίχασε τους φανς της – «Αυτό είναι ανεύθυνο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button