lifestyle

Η Barbie εξερευνά τον «πραγματικό κόσμο»: Νέο τρέιλερ με Margot Robbie και Ryan Gosling

Τον προσεχή Ιούλιο «βγαίνει» στους κινηματογράφους η ταινία Barbie, με πρωταγωνιστές τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling. Στο νέο τρέιλερ, οι δυο τους ταξιδεύουν στον «πραγματικό κόσμο».

Το χορταστικό τελικό τρέιλερ της ταινίας αποκαλύπτει και το σενάριο. Η Barbie (Margot Robbie) και ο Ken (Ryan Gosling) ταξιδεύουν στον «πραγματικό κόσμο» και τα πράγματα δεν… πάνε τόσο καλά!

Η πρώτη τους βόλτα στην παραλία Βένις μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τουριστών καταλήγει στη σύλληψή τους από την αστυνομία του Λος Άντζελες.

Την ίδια στιγμή σε σύσκεψη της εταιρίας παιχνιδιών της διάσημης κούκλας ο Will Ferrell, ο οποίος υποδύεται τον διευθύνοντα σύμβουλο, λέει εκνευρισμένος ότι αν μαθευτεί ότι η Barbie βρίσκεται αναμεσά τους θα είναι «καταστροφή».

Έτσι ξεκινά ένα απίστευτο κυνηγητό για τους πρωταγωνιστές.

«Οι άνθρωποι έχουν ένα τέλος. Οι ιδέες ζουν για πάντα», λέει μία γυναίκα όταν συναντά τη Μπάρμπι σε ένα πάρκο προς το τέλος του τρέιλερ.

Τα υπόλοιπα… στις αίθουσες στις 21 Ιουλίου.

To άρθρο Η Barbie εξερευνά τον «πραγματικό κόσμο»: Νέο τρέιλερ με Margot Robbie και Ryan Gosling δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button