lifestyle

Η 18χρονη Σιλό Τζολί περίμενε από τα 14 για να αφαιρέσει το Pitt από το επίθετό της

Η κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, Σιλό Τζολί περίμενε τέσσερα χρόνια για να εγκαταλείψει το όνομα του πατέρα της Pitt, κίνηση στην οποία προέβη με το που έκλεισε τα 18 στα τέλη Μαΐου. 

Η Shiloh Jolie, κόρη της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, κατέθεσε τα χαρτιά της για να ζητήσει την αφαίρεση του επιθέτου Πιτ τη Δευτέρα 30 Μαΐου, τρεις ημέρες αφότου έκλεισε τα 18.

Η Dailymail αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα ότι είχε προσλάβει και πληρώσει τον δικό της δικηγόρο για να χειριστεί την υπόθεση και τώρα η ίδια εφημερίδα αποκάλυψε πως η Shiloh περίμενε από τα 14 της να προβεί σε αυτή την κίνηση, καθώς στο μεταξύ ήταν ανήλικη και κάτι τέτοιο δεν επιτρεπόταν από τη νομοθεσία.

Ο λόγος που την εξόργισε

Πηγή που γνωρίζει καλά τη δικαστική διαμάχη της Angelina Jolie και του Brad Pitt ισχυρίζεται ότι η Σιλό κατέληξε σε αυτή την απόφαση επειδή παραβιάστηκαν τα δικαιώματα που είχε αποκτήσει ως θύμα επίθεσης που λέγεται πως είχαν δεχτεί μέλη της οικογένειας από τον Μπραντ Πιτ μέσα σε ένα αεροπλάνο που τους μετέφερε από τη Νότια Γαλλία στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, η Σιλό κατηγορεί τον πατέρα της για τις δικαστικές και εξωδικαστικές πρωτοβουλίες που πήρε, όταν η Τζολί ζήτησε να καταθέσουν τα παιδιά ενώπιον του δικαστηρίου για το ζήτημα της επιμέλειας.

Οι διαδικασίες για την επιμέλεια κράτησαν για έξι μήνες και έγιναν κεκλεισμένων των θυρών.

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο Πιτ και η Τζολί θα μοιραζόντουσαν την επιμέλεια των παιδιών και απέρριψε κάθε αίτημα να καταθέσουν για να ακουστεί η άποψή τους.

Τότε ήταν που η Σιλό αποφάσισε ότι θα κόψει κάθε επαφή με τον πατέρα της, πράγμα που έκανε μόλις απέκτησε τη δυνατότητα.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι και η Βιβιέν Τζολί χρησιμοποιεί πλέον μόνο το επίθετο της μητέρας της.

 

To άρθρο Η 18χρονη Σιλό Τζολί περίμενε από τα 14 για να αφαιρέσει το Pitt από το επίθετό της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button