lifestyle

Η Χάιντι Κλουμ με σέξι δαντελένια λευκά εσώρουχα στον καναπέ

Η Χάιντι Κλουμ επέστρεψε στα social media με νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Το μεσημέρι της Τετάρτης 19.06.2024, το μοντέλο δημοσίευσε τρία στιγμιότυπα με λευκά εσώρουχα, όπου ποζάρει σέξι στο φακό. 

Στις τρεις εικόνες, η Χάιντι Κλουμ βρισκόταν πάνω σε έναν καναπέ φορώντας δαντελένια, λευκά εσώρουχα και πόζαρε παίζοντας με τα ρούχα και τα μαλλιά της, χαρίζοντας σέξι στιγμιότυπα στον φακό. 

«Buongiorno, Amore Mio», έγραψε στα ιταλικά στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

Η 51χρονη Χάιντι Κλουμ που λατρεύει τις σέξι και αποκαλυπτικές εμφανίσεις, μία μέρα πριν απόλαυσε τόπλες μία μέρα στην παραλία της Σαρδηνίας της Ιταλίας, με τον 34χρονο σύζυγό της, Τομ Κάουλιτζ και την 20χρονη κόρη της Λένι. 

Χωρίς το πάνω μέρος του μπικίνι, η Χάιντι Κλουμ ανέβασε τις θερμοκρασίες στα ύψη ενώ το ζευγάρι εθεάθη σε τρυφερά ενσταντανέ. 

 

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε το βίντεοκλιπ του remix τραγουδιού του 1984 «Sunglasses at Night» στο οποίο, το μοντέλο εμφανίζεται ξανά topless.

Το κλιπ που γυρίστηκε σε μια παραλία και η Κλουμ στα περισσότερα πλάνα φοράει μόνο μια γούνα και τίποτα από μέσα με αποτέλεσμα να είναι φαίνεται μέρος από το στήθος της.

To άρθρο Η Χάιντι Κλουμ με σέξι δαντελένια λευκά εσώρουχα στον καναπέ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button