lifestyle

Όλγα Βλαχοπούλου: «Διαγνώστηκα με καρκίνο στο στήθος» αποκάλυψε η γνωστή στιχουργός

Συγκινεί η στιχουργός και συγγραφέας Όλγα Βλαχοπούλου, που σήμερα (15.05.2024) αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο στο στήθος και υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Η αποκάλυψή της έγινε με μια ανάρτησή της στο Instagram. Εκεί, η Όλγα Βλαχοπούλου έκανε γνωστό ότι ο καρκίνος στο στήθος εντοπίστηκε όταν έκανε τον ετήσιο προληπτικό έλεγχο.

Η στιχουργός υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου και μέσα από την ανάρτησή της, μεταφέρει μήνυμα αισιοδοξίας πως «όλα θα πάνε καλά» γιατί «δεν μπορεί να γίνει αλλιώς».

«Κορίτσια, υπέροχες μου γυναίκες να μη παραλείπετε το προληπτικό έλεγχο για κανένα λόγο! Μπορείτε να προλάβετε οτιδήποτε παρουσιαστεί!

Το ταξίδι μου στη νέα αυτή περιπέτεια δε τελείωσε ακόμα! Θα είναι όμως ένα ταξίδι γεμάτο γνώση! Και ήρθε να με κάνει πιο δυνατή και πιο ερωτευμένη ακόμα με τη ζωή! Και είναι τόσο ωραία πανάθεμά την!», καταλήγει στην ανάρτησή της η Όλγα Βλαχοπούλου.

Η στιχουργός και συγγραφέας είναι γνωστή για τις συνεργασίες της με κορυφαίους τραγουδιστές όπως οι: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δημήτρης Μητροπάνος, Φίλιππος Πλιάτσικας, Μπάμπης Στόκας, Αντώνης Ρέμος, Νίκος Βέρτης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου, Σάκης Ρουβάς, Πασχάλης Τερζής, Νατάσα Θεοδωρίδου κ.α..

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olga Vlachopoulou (@olga_vlachopoulou)

 

Όλη η ανάρτηση της Όλγας Βλαχοπούλου

«Η πρόληψη σώζει ζωές». Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει αυτή τη φράση και τις περισσότερες από αυτές τη προσπερνάμε γιατί δεν είναι ίσως κάτι που μας αφορά ή γιατί δεν δίνουμε τη πρέπουσα σημασία! Μέχρι να «χτυπήσει» η ασθένεια και τη δίκη μας πόρτα!

Για καλή μου τύχη και το εννοώ μετά από τον ετήσιο προληπτικό έλεγχο που έκανα, διαγνώστηκα με καρκίνο στο στήθος! Ευτυχώς σε αρχικό στάδιο!

Μετά το πρώτο σοκ και ένα τραμπολίνο συναισθημάτων, όπως φόβο, αγωνία και κυρίως με τη σκέψη μου στα παιδιά μου κολλημένη συνεχώς! Βλέπεις δεν είναι μόνο ο αγώνας που έχεις να δώσεις για εσένα αλλά και η αγωνία σου για αυτούς που αγαπάς πολύ!

«Όλα θα πάνε καλά»!! Η φράση αυτή ηχούσε στα αυτιά μου συνεχώς και αδιάλειπτα, μέχρι που ήμουν στο τέλος πεπεισμένη πως δεν μπορεί να γίνει αλλιώς!

Χθες πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επέμβαση στο Διαβαλκανικό! Έγινε η ογκεκτωμη και περιμένουμε τα αποτελέσματα!

Σε μια ιδιαίτερη διαδικασία όπως αυτή αντιλαμβάνεσαι ίσως για πρώτη φορά τι σημαίνει «κύκλος αγάπης»

Από τον εξαιρετικό γιατρό μου Ιωάννη Νατσιόπουλο και την φανταστική ομάδα του, το νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει το καλύτερο εαυτό του, μέχρι όλους αυτούς που εγώ ονομάζω φυλακές αγγέλους μου, την οικογένεια και τους φίλους που έγιναν οικογένεια.
Που ο καθένας ξεχωριστά με έκανε να αισθανθώ το σπουδαιότερο άνθρωπο σε αυτό το κόσμο! Γιατί έτσι πρέπει να σε κάνουν να νιώθεις αυτοί που σε αγαπούν!

Δεν είναι τυχαίο τελικά πως η αγάπη τα γιατρεύει όλα ! Και αν όχι τα κάνει λιγότερο οδυνηρά!

Κορίτσια, υπέροχες μου γυναίκες να μη παραλείπετε το προληπτικό έλεγχο για κανένα λόγο! Μπορείτε να προλάβετε οτιδήποτε παρουσιαστεί!

Το ταξίδι μου στη νέα αυτή περιπέτεια δε τελείωσε ακόμα! Θα είναι όμως ένα ταξίδι γεμάτο γνώση! Και ήρθε να με κάνει πιο δυνατή και πιο ερωτευμένη ακόμα με τη ζωή! Και είναι τόσο ωραία πανάθεμά την!

To άρθρο Όλγα Βλαχοπούλου: «Διαγνώστηκα με καρκίνο στο στήθος» αποκάλυψε η γνωστή στιχουργός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button