lifestyle

Η Τζένιφερ Λόπεζ πήγε με την Τζένιφερ Γκάρνερ στο σπίτι που νοικιάζει ο Μπεν Άφλεκ – Τι έγινε στην «τριγωνική» συνάντηση

Ο Μπεν Άφλεκ τις ενώνει! Η Τζένιφερ Λόπεζ και η Τζένιφερ Γκάρνερ, η νυν και η πρώην του διάσημου ηθοποιού και σκηνοθέτη τον επισκέφθηκαν το σπίτι που νοικιάζει στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με τα harpersbazaar.com και people.com, η Τζένιφερ Λόπεζ και η Τζένιφερ Γκάρνερ «ξανάσμιξαν» στο νοικιασμένο σπίτι του Μπεν Άφλεκ στο L.A.

Παρά τις φήμες που οργιάζουν ότι η J.Lo και ο Άφλεκ χωρίζουν και ότι η Τζένιφερ Γκάρνερ έχει αναλάβει να τους τα βρει, τα ρεπορτάζ των αμερικανικών ΜΜΕ θέλουν το ζευγάρι να φορούσε τις βέρες του στην τελευταία αυτή «τριγωνική» συνάντηση.

Τα ίδια media λένε πως η Jennifer Lopez επισκέφτηκε τον σύζυγό της Ben Affleck στις 12 Ιουνίου για να γιορτάσουν την αποφοίτηση του Samuel – του 12χρονου γιου που έχει ο ηθοποιός με την Jennifer Garner – από το γυμνάσιο.

Τόσο η J.Lo όσο και η Garner εθεάθησαν να μπαίνουν στο σπίτι του Affleck, στο Brentwood της Καλιφόρνια, για να παρευρεθούν στο οικογενειακό πάρτι.

Και παρά τα υποτιθέμενα συζυγικά τους προβλήματα, τόσο η Λόπεζ όσο και ο Άφλεκ φόρεσαν τις βέρες τους στη συγκέντρωση, ανέφερε το ρεπορτάζ του people.com.

Ο Affleck έχει με την Garner τον Sam, τη 18χρονη Violet και τον 15χρονο Fin. Η δε Λόπεζ είναι μαμά των 16χρονων διδύμων Μαξ και Έμμε, με τον πρώην σύζυγό της, Μαρκ Άντονι.

Οι τρεις γονείς ξαναβρέθηκαν επίσης νωρίτερα αυτόν το μήνα, όταν εμφανίστηκαν όλοι για να υποστηρίξουν τον Sam σε έναν από τους αγώνες μπάσκετ του.

Εκεί, η Λόπεζ και ο Άφλεκ εθεάθησαν να ανταλλάσσουν γλυκά φιλιά στο μάγουλο. Και μόλις λίγες μέρες νωρίτερα, η σταρ του «Marry Me» παρακολούθησε επίσης την τελετή αποφοίτησης του γυμνασίου της Violet με τον σύζυγό της. Η Garner φυσικά ήταν και εκεί.

Ο Λόπεζ και ο Άφλεκ, που παντρεύτηκαν το 2022, ζουν χωριστά τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς ο ηθοποιός κινηματογραφεί το επερχόμενο έργο του «The Accountant 2» στο Λος Άντζελες.

Ο Affleck μένει στο ενοικιαζόμενο ακίνητο στο L.A., ενώ η J.Lo στην έπαυλη του Beverly Hills που αγόρασαν πρόσφατα μαζί, ενώ προώθησε τη νέα της ταινία, «Atlas».

Οι δυο τους πουλούν, επίσης, αυτή την έπαυλη των 60,8 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μία πηγή είπε στο People: «Στον Μπεν δεν άρεσε ποτέ το σπίτι. Είναι πολύ μακριά από τα παιδιά του». Αλλά δεν ανταποκρίθηκε ούτε και στις προσδοκίες της τραγουδίστριας του «Can’t Get Enough», η οποία πιστεύει: «Το σπίτι είναι πολύ μεγάλο για εκείνη».

To άρθρο Η Τζένιφερ Λόπεζ πήγε με την Τζένιφερ Γκάρνερ στο σπίτι που νοικιάζει ο Μπεν Άφλεκ – Τι έγινε στην «τριγωνική» συνάντηση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button