Πολιτική

Η συνταξιούχος κτηνοτρόφος που εκλέχτηκε ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση – Ποια είναι η Γαλάτω Αλεξανδράκη

Πολλαπλά μηνύματα, ανατροπές κι εκπλήξεις «έβγαλε» η κάλπη των ευρωεκλογών τη μεγάλη βραδιά της Κυριακής (09.06.24). Μία εξ αυτών η άνοδος του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου, Ελληνική Λύση, που βρέθηκε στην 4η θέση, αφήνοντας στην 5η το ΚΚΕ.

Στη «μάχη» των ευρωεκλογών, η Ελληνική Λύση κατέλαβε τη δεύτερη θέση σε έξι εκλογικές περιφέρειες, λαμβάνοντας ποσοστά από 18,48% έως 15, 61%.

Πρόκειται για τις εκλογικές περιφέρειες Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς, Β’ Θεσσαλονίκης, Σερρών και Δράμας.

Την επομένη των ευρωεκλογών τα «βλέμματα» στρέφονται στο προφίλ των ευρωβουλευτών των κομμάτων που πήραν το «χρυσό» εισιτήριο. Μία από αυτές η Γαλάτω Αλεξανδράκη της Ελληνικής Λύσης, που διατηρεί κρεοπωλείο με τον γιο της, Αλέξανδρο Αλεξανδράκη στην Αλεξανδρούπολη.

Όπως αναφέρει το inevros.gr, η Αλεξανδράκη Γαλάτω είναι 76 ετών, συνταξιούχος κτηνοτρόφος με καταγωγή από το Κουφόβουνο Διδυμοτείχου.

Σύμφωνα με το τοπικό site reportal.gr η κυρία Αλεξανδράκη απέφυγε να δώσει οποιαδήποτε συνέντευξη προεκλογικά και κατά τις ίδιες πληροφορίες δεν θέλει ακόμη να μιλήσει δημόσια.

To άρθρο Η συνταξιούχος κτηνοτρόφος που εκλέχτηκε ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση – Ποια είναι η Γαλάτω Αλεξανδράκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button