lifestyle

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή απαντά στις φήμες για φλερτ στο Survivor: «Υπήρχε κάτι αλλά όχι αυτό που όλοι νομίζουν»

«Είχα ένα φέρτ μέσα στο Survivor, όχι όμως με τον Γιάννη όπως όλοι νόμιζαν. Για τον Σάββα Γκέντσογλου δεν θα απαντήσω», είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Στην εκπομπή Fay’s Time ήταν καλεσμένη η Σταυρούλα Χρυσαειδή μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από τον Άγιο Δομίνικο. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε τι συνέβαινε πίσω από τις κάμερες του παιχνιδιού και αναφέρθηκε σε φήμες που την ήθελαν να φλερτάρει με τον Γιάννη Περπατάρη και άλλες με τον Σάββα Γκέντσογλου.

«Ναι, είχα κάποιο φλερτ στο παιχνίδι και δεν είναι αυτό που όλοι νομίζουν με τον Γιάννη. Θα πω αυτό μόνο. Με τον Γιάννη ήρθαμε κοντά αλλά δεν ήταν αυτό που πίστευαν όλοι». απάντησε σε σχετική ερώτηση η ίδια.

Αμέσως μετά η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά την ρώτησε ευθέως «Είσαι με τον Σάββα;», με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να μην μπορεί να κρύψει την αμηχανία της, λέγοντας: «Δεν θα απαντήσω».

«Συναντηθήκαμε με τον Σάββα τώρα που γύρισα αλλά ήμασταν μεγάλη παρέα, δεν ήμασταν οι δυο μας. Γενικά δεν είμαι πολύ εύκολη σε αυτά. Θέλω ο άλλος να είναι εκεί να με διεκδικεί. Τώρα γύρισα, τρεις μέρες είμαι εδώ», συμπλήρωσε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

To άρθρο Η Σταυρούλα Χρυσαειδή απαντά στις φήμες για φλερτ στο Survivor: «Υπήρχε κάτι αλλά όχι αυτό που όλοι νομίζουν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button