lifestyle

Η Σάνεν Ντόχερτι ζητά μηνιαία διατροφή 15.000 δολάρια από τον πρώην της: «Ξοδεύει χιλιάδες δολάρια σε σπα και κοσμηματοπωλεία»

Η Σάνεν Ντόχερτι της θρυλικής σειράς των 90s, «Beverly Hills, 90210», στοχοποίησε τον πρώην άντρα της Κερτ Ισβαριένκο ότι ζει μια πολυτελή ζωή, την ίδια ώρα που εκείνη παλεύει με τον καρκίνο εδώ και 8 χρόνια. 

Η ηθοποιός του «Beverly Hills, 90210» Σάνεν Ντόχερτι ζητά 15.000 δολάρια μηνιαία διατροφή, αναδρομικά από 1η Ιουνίου 2024, και 9.100 δολάρια για νομικά έξοδα από τον πρώην σύζυγό της, Κερτ Ισβαριένκο.

Η 53χρονη πρώην σταρ της θρυλικής σειράς των 90s κατέθεσε έγγραφα στο Λος Άντζελες την Παρασκευή 14.06.2024, σύμφωνα με το Us Magazine.

«Ως αποτέλεσμα των επαναλαμβανόμενων προβλημάτων υγείας μου, δεν μπορώ να εργαστώ και δεν έχω καμία προοπτική για μελλοντική απασχόληση. Σήμερα, σχεδόν το σύνολο του εισοδήματός μου είναι υπολειμματικό εισόδημα από εργασία που έκανα πριν από το γάμο» ανέφερε στα δικαστικά έγγραφα με τα οποία ζητάει χρηματική στήριξη από τον 49χρονο φωτογράφο.

Η ίδια δήλωσε ότι λόγω του σοβαρού προβλήματος της υγείας της, δεν εργάζεται από το 2022 και βασίζεται σε λιγοστά έσοδα, κυρίως από το «Charmed», το οποίο σύντομα θα αφαιρεθεί από τις streaming πλατφόρμες.

«Ξοδεύει χιλιάδες δολάρια σε σπα, κοσμηματοπωλεία και Gucci»

Στο δικαστήριο του Λος Άντζελες, η Ντόχερτι στοχοποίησε τον πρώην άντρα της, ότι ζει μια πολυτελή ζωή, την ίδια ώρα που εκείνη παλεύει για τη ζωή της. «Ενώ εγώ ήμουν ανίκανη να εργαστώ, αναλαμβάνοντας υπέρογκα ιατρικά έξοδα που δεν καλύπτονται από την ασφάλιση για να υποβληθώ σε πειραματικές θεραπείες με την ελπίδα να ζήσω, ο Κερτ χρησιμοποιούσε το αεροπλάνο, ξοδεύοντας χιλιάδες δολάρια σε ιατρικά σπα, κοσμηματοπωλεία, Gucci και ταυτόχρονα ισχυριζόταν ότι δεν έχει επαρκή κεφάλαια για να με συντηρήσει» υποστηρίζει.

Μέσα σ΄όλα, ισχυρίστηκε ότι ο ατζέντης του Ισβαριένκο, Κόλιερ Γκριμ, είναι ερωτικός του σύντροφος. «Παρόλο που το εισόδημα του Κερτ είναι εξαιρετικά μεγαλύτερο από το δικό μου, δεν έχει καταβάλει καμία προσωρινή διατροφή και δεν έχει συνεισφέρει στα δικηγορικά ή λογιστικά έξοδά μου, από τη στιγμή που κατατέθηκε η αγωγή διαζυγίου μας» αναφέρει η ηθοποιός, συμφωνά με την Daily Mail.

Δεν παρέλειψε δε, να επισημάνει ότι ο Ισβαριένκο δεν προσκόμισε τα απαραίτητα έγγραφα των περιουσιακών στοιχείων του και του εισοδήματός του, όπως του ζητήθηκε από την νομική ομάδα της Ντόχερτι.

Η ηθοποιός κατέθεσε στο τέλος, ότι: «Είναι απολύτως σαφές σε μένα ότι ο Κερτ καθυστερεί σκόπιμα τον διακανονισμό με την ελπίδα ότι δεν θα φέρω εις πέρας τη διαδικασία του διαζυγίου».

Πέρυσι, η Ντόχερτι ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος της είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλό της σε μια ανάρτηση στο Instagram που την έδειχνε να υποβάλλεται σε ακτινοθεραπεία.

Διαγνώστηκε πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού – ο οποίος περιελάμβανε την παρουσία πολλαπλών όγκων – το 2015 και το 2016 έκανε μια ενιαία μαστεκτομή.

Ακολούθησαν χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπεία.

Μέχρι το 2017, η Doherty ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος της ήταν σε ύφεση. Αλλά τον Φεβρουάριο του 2020, αποκάλυψε ότι ο καρκίνος είχε επιστρέψει το 2019 και ότι βρισκόταν στο τέταρτο στάδιο.

To άρθρο Η Σάνεν Ντόχερτι ζητά μηνιαία διατροφή 15.000 δολάρια από τον πρώην της: «Ξοδεύει χιλιάδες δολάρια σε σπα και κοσμηματοπωλεία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button