Πολιτική

Η πρώτη αντίδραση του Youtuber Φειδία Παναγιώτου από την Κύπρο που εξελέγη στις Ευρωεκλογές

Τη μεγάλη ανατροπή έκανε χτες βράδυ (10.06.2024) ο Φειδίας Παναγιώτου, ο Youtuber με καταγωγή από την Κύπρο που κατάφερε να εκλεχθεί στις Ευρωεκλογές τρίτος στην κατάταξη.

Ο 24χρονος ήταν καλεσμένος στον Alpha της Κύπρου για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών και κατέγραψε την αντίδρασή του στο άκουσμα της εκλογής του. Ο Φειδίας Παναγιώτου που είναι γνωστός στο Youtube και το Tiktok, από outsider είναι πλέον ευρωβουλευτής και έχει στόχο να βοηθήσει τη χώρα του και τους νέους της. 

Φορώντας τρεις γραβάτες, κοστούμι και σορτσάκι, ο Παναγιώτου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του τον περασμένο Ιανουάριο, ομολογώντας ότι δεν είχε ιδέα για την πολιτική ή την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά ισχυριζόμενος ότι ήταν πρόθυμος να μάθει.

«Ίσως αυτή να είναι η πρώτη φορά που εκλέγεται κάποιος ανεξάρτητος χωρίς να έχει πίσω του τη παραμικρή σχέση με κάποιο κόμμα, αλλά έχοντας σαν μόνο του όπλο τα social media και τίποτα άλλο», ανέφερε μετά τα exit polls ο Youtuber.

Σε βίντεο που ανέβασε στο Tiktok, ο 24χρονος φαίνεται να περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα, ενώ μόλις άκουσε ότι είναι 3ο κόμμα, γέλασε και έστειλε καρδιά στους θεατές που παρακολουθούσαν.

@fidiaspanayiotou

 

♬ original sound – Fidias Panayiotou

Σε δηλώσεις της, η μητέρα του Φειδία, Ειρήνη Παναγιώτου, ανέφερε πως είναι πολύ συγκινημένη και υπερήφανη για τον γιο της. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η χαρά είναι διπλή αφού και άλλος της γιος εξελέγη Κοινοτικός Σύμβουλος του χωριού από το οποίο κατάγονται.

@fidiaspanayiotou

 

♬ original sound – Fidias Panayiotou

O ίδιος σε συγκέντρωση που έκανε σε κεντρική πλατεία της Λευκωσίας, ο ίδιος δήλωσε πως το ποσοστό του 20% που έλαβε, δεν μπορεί να το πιστέψει. Ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν και ανέφερε ότι ελπίζει η εκλογή του να αποτελέσει αφορμή για να αλλάξουν τα πράγματα.

@fidiaspanayiotou

 

♬ πρωτότυπος ήχος – Fidias Panayiotou

@fidiaspanayiotou

 

♬ original sound – Fidias Panayiotou

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fidias Panayiotou (@fidias0)

Μάλιστα, είπε ότι η αλλαγή πρέπει να γίνει πρώτα από τους πολίτες και μετά να φτάσει στα κόμματα. Ο Φειδίας χρησιμοποίησε και μία φράση του Elon Musk, τον οποίο έχει γνωρίσει, η οποία λέει: «Μη φοβάσαι να μπεις σε καινούργιες αρένες στη ζωή σου, μπορείς να τα καταφέρεις».

To άρθρο Η πρώτη αντίδραση του Youtuber Φειδία Παναγιώτου από την Κύπρο που εξελέγη στις Ευρωεκλογές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button