lifestyle

Η πρώτη ανάρτηση του Κώστα Καραφώτη μετά τον γάμο του με την Κάτια Μάνου και το «ευχαριστώ» στους κουμπάρους

Τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Κάτια-Νανά Μάνου πέρασε την περασμένη Κυριακή (26.05.2024) ο τραγουδιστής  Κώστας Καραφώτης.

Δυο μέρες μετά τον γάμο ο τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης έκανε μια κοινή ανάρτηση στο Instagram προκειμένου να ευχαριστήσουν όσα άτομα βρέθηκαν δίπλα τους.

Την τιμητική τους στην ανάρτηση έχουν οι κουμπάροι τους για τους οποίους απεύθυναν έναν μεγάλο ευχαριστώ.

Ο τραγουδιστής και η γυμνάστρια έγραψαν στο Instagram: «Ο σταθμός αυτός του ταξιδιού μας, ήταν γεμάτος! Γεμάτος από τους λίγους, αλλά πολύτιμους ανθρώπους μας, γεμάτος από χαρά και συγκίνηση που φτάσαμε εδώ. Σας ευχαριστούμε για τα αμέτρητα μηνύματά σας – με τις ευχές σας, το ταξίδι μας θα συνεχίζεται.  Οι κουμπάροι μας! Ραφαέλα Μάνου ξέρεις όλη μας τη διαδρομή και χωρίς εσένα και τις πινελιές σου, ο γάμος αυτός, δε θα ήταν ο ίδιος! Σε ευχαριστούμε Ραφυ μας. Μανώλης Λαβρεντάκης, πάντα δίπλα μας, με το χιούμορ σου, τη δύναμή σου με ένα τηλέφωνο μηδένιζες κάθε απόσταση! Σε ευχαριστούμε από καρδιάς».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Karafotis (@kostaskarafotis_)

To άρθρο Η πρώτη ανάρτηση του Κώστα Καραφώτη μετά τον γάμο του με την Κάτια Μάνου και το «ευχαριστώ» στους κουμπάρους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button