Ομορφιά

Η πρώτη ανάρτηση της Άννας Πρέλεβιτς μετά τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό

Πέρυσι τον Ιούνιο η Άννα Πρέλεβιτς δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της Νικήτα Νομικό με ένα υπέροχο μονόπετρο και το Σάββατο (27/5) το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι.

Από νωρίς ο Νικήτας Νομικός, έχοντας στο πλευρό του τους γονείς του, Νίκο και Ούρσουλα Νομικού, αλλά και την πανέμορφη αδελφή του, τη Δούκισσα Νομικού περίμενε με αγωνία τη νύφη.

Τη στιγμή που κατέφθασε η Άννα Πρέλεβιτς με ένα πολυτελές τζιπ όλα τα φωτογραφικά φλας στράφηκαν πάνω της με την ίδια να ξεπροβάλλει πανέμορφη από το αυτοκίνητο, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, θρύλο του μπάσκετ Μπάνε Πρέλεβιτς.

Έλαμπε μέσα στο κατάλευκο και από δαντέλα νυφικό της που είχε επιλέξει καιρό πριν και που πράγματι ήταν παραμυθένιο. Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Άννα Πρέλεβιτς για το υπέροχο νυφικό της: «H AthenaV, που μου χάρισε το νυφικό των ονείρων μου».

Αμέσως μετά το μυστήριο, ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι στο οποίο όπως βλέπουμε από τα στιγμιότυπα που ανέβηκαν στα social media τραγούδησε ο Διονύσης Σχοινάς, ενώ η Δούκισσα Νομικού χόρεψε διασκεδάζοντας με την ψυχή της μαζί με την Κατερίνα Γκαγκάκη και τη Φαίη Κυριακοπούλου.

Σήμερα, η Άννα Πρέλεβιτς, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια σειρά φωτογραφιών από εκείνη τη μέρα και έγραψε, «Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες μας που μας χάρισαν τον γάμο των ονείρων σας! Ήταν το κατι μαγικό! Σαν παραμύθι! Από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου, δίπλα στον άνθρωπο μου, τις οικογένειές μας και τους αγαπημένου μας φίλους».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button