Αθλητικά

Άστον Βίλα – Τσέλσι 2-2: Ισοπαλία για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Conference League

Η Άστον Βίλα αναδείχθηκε ισόπαλη απέναντι στην Τσέλσι, για την 35η αγωνιστική της Premier League, με την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Conference League να παρουσιάζει αδυναμίες.

Η Άστον Βίλα παρότι προηγήθηκε 2-0 ενάντια στην Τσέλσι, εν τέλη έχοντας το μυαλό της στο προσεχή παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Conference League δέχτηκε την ισοφάριση από τους Λονδρέζους, οι οποίοι στις καθυστερήσεις πέτυχαν και τρίτο γκολ, το οποίο ωστόσο ακυρώθηκε.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 4΄με το αυτογκόλ του Κουκουρέγια, ενώ πριν τη συμπλήρωση του πρώτου μέρους ο Ρότζερς με ωραίο γκολ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Ουνάϊ Έμερι.

Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο η Άστον Βίλα δεν πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο και δέχτηκε την ισοφάριση από την Τσέλσι, με τον Μαντουέκε στο 62΄και τον Γκάλαχερ στο 81΄να κάνουν το 2-2.

Στο 90+7 μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-3, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε έπειτα από χρήση VAR καθώς υπήρξε επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμών έγιναν οι Εμιλιάνο Μαρτίνες και Γιούρι Τίλεμανς, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το μέγεθος των τραυματισμών τους.

To άρθρο Άστον Βίλα – Τσέλσι 2-2: Ισοπαλία για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button