Αθλητικά

Αποτελέσματα πλέι οφ NBA: Βήμα πρόκρισης για Μάβερικς, στον δεύτερο γύρο οι Σέλτικς

Οι Μάβερικς βρίσκονται μία νίκη μακριά από τον δεύτερο γύρο των πλέι οφ του NBA, την ώρα που οι Σέλτικς έκλεισαν θέση στην επόμενη φάση.

Με τον Λούκα Ντόντσιτς να σημειώνει τους 20 από τους 35 πόντους του στο δεύτερο ημίχρονο οι Μάβερικς διέλυσαν τους Κλίπερς στο Λος Άντζελες με 123-93 και πήραν προβάδισμα με 3-2 στη σειρά του πρώτου γύρου των δυτικών πλέι οφ του NBA. Πλέον οι «Μαβς» χρειάζονται μια νίκη στα επόμενα δύο ματς για να προκριθούν στον επόμενο γύρο, όπου τους περιμένουν οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Ο Ντόντσιτς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 35 πόντους (12/18 δίποντα, 2/8 τρίποντα, 5/5 βολές), 7 ριμπάουντ και 10 ασίστ σε 39 λεπτά συμμετοχής. Ο Μάξι Κλίμπερ είχε 15 πόντους ενώ από 14 πόντους σημείωσαν οι Καϊρί Ίρβινγκ και Τζέιντεν Χάρντι.

Για τους γηπεδούχους, που έπαιξαν και πάλι χωρίς τον τραυματία Καγουάι Λέοναρντ, οι Πολ Τζόρτζ και Ίβιτσα Ζούμπατς είχαν από 15 πόντους ενώ 14 πόντους σημείωσε ο Νόρμαν Πάουελ.

Στον δεύτερο γύρο προκρίθηκαν οι Σέλτικς μετά την επιβλητική νίκη τους επί των Χιτ στη Βοστώνη με 118-84. Οι Σέλτικς έκαναν έτσι το 4-1 και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσουν τον νικητή της σειράς ανάμεσα σε Κλίβελαντ και Ορλάντο (3-2).

Οι Τζέιλεν Μπράουν και Ντέρικ Γουάιτ είχαν από 25 πόντους για τους νικητές, με τον Σαμ Χάουζερ να προσθέτει 17 πόντους και τον Τζέισον Τείτουμ 16 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Για τους περυσινούς φιναλίστ ο Μπαμ Αντεμπάγιο είχε 23 πόντους και ο Τάιλερ Χίρο 15 πόντους.

To άρθρο Αποτελέσματα πλέι οφ NBA: Βήμα πρόκρισης για Μάβερικς, στον δεύτερο γύρο οι Σέλτικς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button