Πολιτική

«Η Νίκη θα αγωνιστεί για να πατάξει το τέρας της κομματοκρατίας» είπε ο Δημήτρης Νατσιός που ψήφισε στην Πιερία

Ο Δημήτρης Νατσιός ψήφισε στην Πιερία και έστειλε το δικό του μήνυμα για τις ευρωεκλογές που βρίσκονται σε εξέλιξη. Η Νίκη φιλοδοξεί να κάνει την έκπληξη.

Στο Μοσχοχώρι Πιερίας ψήφισε ο πρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗ, Δημήτρης Νατσιός. Αμέσως μετά έστειλε το δικό του μήνυμα μπροστά στις κάμερες.

«Οι εκλογές είναι η κορυφαία διαδικασία. Εκφράζεται ο, κατά το Σύνταγμα, κυρίαρχος λαός. Θέλουμε και ζητούμε από τον λαό να βοηθήσει την ευγενική προσπάθεια της ΝΙΚΗΣ. Η ΝΙΚΗ αγωνίζεται και θα αγωνιστεί με σθένος και συνέπεια να πατάξει το τέρας της κομματοκρατίας που μολύνει τον τόπο, αν επανέλθει στη γενέτειρα της, στην Ελλάδα, η αληθινή και γνήσια δημοκρατία και να απαλλαγούμε από τα δεσμά της νέας τάξης, που μολύνουν και την πατρίδα μας και την Ευρώπη».

«Εμπρός, λοιπόν, για τη ΝΙΚΗ, για τη νίκη του ελληνισμού, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της Ρωμιοσύνης» κατέληξε στις δηλώσεις του, ο Δημήτρης Νατσιός.

To άρθρο «Η Νίκη θα αγωνιστεί για να πατάξει το τέρας της κομματοκρατίας» είπε ο Δημήτρης Νατσιός που ψήφισε στην Πιερία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button