lifestyle

Η Μπρουκ Σιλντς νυφούλα – Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο της το 2001

Δύο σπάνιες γαμήλιες φωτογραφίες ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram η Brooke Shields για την 23η επέτειο γάμου της. «Ακόμα ζαλίζομαι που είμαι κολλημένη μαζί σου, Χέντσι!», έγραψε στη λεζάντα η διάσημη ηθοποιός.

Η Brooke Shields γιορτάζει 23 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της Chris Henchy και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram φωτογραφίες από την τελετή που έγινε το 2001.

Και στα δύο στιγμιότυπα η Μπρουκ Σιλντς έδειχνε υπέροχη με το στράπλες λευκό νυφικό της στο πλευρό του συζύγου της, Κρις Χέντσι.

Σύμφωνα με τo «People», γνωρίστηκαν το 1999 μέσω κοινών φίλων και παντρεύτηκαν το 2001, ενώ έκαναν διακοπές στο Μεξικό, σε μία ρομαντική τελετή. Απέκτησαν δύο κόρες, το 2003 την Ρόουαν Φράνσις και το 2006 την Γκρίερ Χάμοντ.

«Σήμερα συμπληρώνονται 23 χρόνια γάμου με τον έρωτα της ζωής μου. Ακόμα ζαλίζομαι που είμαι κολλημένη μαζί σου, Χέντσι!» έγραψε η Σιλντς στη λεζάντα της ανάρτησής την Κυριακή (26.05).

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «People» η σταρ μοιράστηκε το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου:

«Νομίζω ότι πρέπει να φροντίζετε συνεχώς να συζητάτε τα πράγματα αντί να τα αφήνετε να διογκώνονται. Και πρέπει να είσαι πρόθυμος να προσαρμοστείς στο ότι ο άλλος μεγαλώνει και αλλάζει», ανέφερε.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brooke Shields (@brookeshields)

«Μερικές φορές δεν μεγαλώνεις και δεν αλλάζεις με τον ίδιο ρυθμό», συνέχισε. «Και αυτό μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολο, επειδή αυτόν που αρχικά ερωτεύτηκες τώρα να είναι διαφορετικός. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακό, απλά είναι διαφορετικό».

To άρθρο Η Μπρουκ Σιλντς νυφούλα – Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο της το 2001 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button