lifestyle

Η μητέρα του Χάρι Στάιλς δηλώνει περήφανη για τον τραγουδιστή – «Στην τελευταία του συναυλία έμεινα με το στόμα ανοιχτό»

Η Αν Τουίστ, η μητέρα του Χάρι Στάιλς, δε χάνει ευκαιρία να εκθειάζει τον γιο της και να λέει συνεχώς το πόσο περήφανη την έχει κάνει, με την τόσο επιτυχημένη καριέρα του στη μουσική.

Καλεσμένη στο podcast «Spinning Plates With Sophie Ellis-Bextor», η συγγραφέας Αν Τουίστ μίλησε για τον, παγκοσμίου φήμης, γιο της, ο οποίος σημειώνει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Ο Χάρι Στάιλς ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στη μουσική όταν ήταν μόλις 16 ετών, παίρνοντας μέρος στο X – Factor της Αγγλίας. Από εκεί, ο κριτής του σόου και γνωστός μάνατζερ, Σάιμον Κάουελ, σχημάτισε το γκρουπ One Direction στο οποίο συμμετείχε και ο Στάιλς.

Η μητέρα του, μιλώντας για την πορεία του γιου της ανέφερε χαρακτηριστικά: «Από κάποιο σημείο και μετά, βρίσκω τον εαυτό μου να στέκεται και να τον κοιτάζει. Δεν ξέρω, είναι θαυμασμός; Τον θυμάμαι στη σκηνή του σχολείου είτε με δάκρυα να τρέχουν στο πρόσωπό μου, είτε να γελώ», είπε η μαμά του σούπερ σταρ. «Ακόμα και τώρα με εκπλήσσει. Στην τελευταία του συναυλία στην Ιταλία, έβγαλε λόγο στα ιταλικά και εγώ στεκόμουν εκεί με το στόμα ανοιχτό».

Η συμμετοχή του Harry Styles στο σόου το 2010, έγινε με προτροπή της μητέρας του, η οποία έστειλε μία κασέτα στην οποία ο 16χρονος τότε Harry τραγουδούσε.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Twist (@annetwist)

«Πάντα ήξερα από τότε που ήταν 2 ή 3 ετών, ότι κάτι θα συνέβαινε» συνέχισε η μητέρα του και τον περιέγραψε ως ένα «χαρούμενο, σωστό μικρό διασκεδαστή» όταν έπαιζε με τα άλλα παιδιά.

«Θυμάμαι να έρχεται σπίτι καθώς δούλευε σε ένα φούρνο μετά το σχολείο και τα Σαββατοκύριακα και να μου λέει ότι ήταν στην πίσω κουζίνα και τραγουδούσε, όταν κάποιος από τους πελάτες τον άκουσε και του είπε ότι θα έπρεπε να πάει στο τοπικό σόου ταλέντων.

Μου είπε ότι “δεν θέλω να το κάνω” και εγώ του είπα “εντάξει”. Δεν μπορώ να θυμηθώ ποια σκέψη πέρασε από το κεφάλι μου και έστειλα (μια κασέτα)», συνέχισε η Τουίστ.

Πολύ σύντομα ήρθε μία επιστολή όπου γινόταν δεκτός για ακρόαση.

«Του είπα: “σου βρήκα αυτή την οντισιόν, αλλά είναι στο χέρι σου. Aν δεν θέλεις να την κάνεις, δεν πειράζει, αλλά το έκανα για καλό”. Σκέφτηκε λίγο, αλλά όχι για πολύ ώρα και μετά πήγαμε», κατέληξε.

Ο Harry Styles πλέον είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές στον κόσμο, έχοντας κερδίσει 3 βραβεία Grammy, σημειώνοντας συναυλίες sold-out και συγκεντρώνοντας εκατομμύρια αναπαραγωγές σε μουσικές πλατφόρμες.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles

Το γκρουπ One Direction σχηματίστηκε το 2010 και αποτελούνταν από τους Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan, Louis Tomlinson και Liam Payne. Οι 5 τους κατάφεραν να σημειώσουν τεράστια επιτυχία καθ’ όλη την πορεία τους ως γκρουπ έχοντας φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και μία πολύ επιτυχημένη δισκογραφία. 

Από τα 5 μέλη του γκρουπ, το οποίο διαλύθηκε το 2016 μετά την αποχώρηση του Zayn Malik, όλοι ακολούθησαν σόλο καριέρες ωστόσο, ο Harry Styles φαίνεται να είναι το πιο επιτυχημένο μέλος των 1D.

To άρθρο Η μητέρα του Χάρι Στάιλς δηλώνει περήφανη για τον τραγουδιστή – «Στην τελευταία του συναυλία έμεινα με το στόμα ανοιχτό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button