lifestyle

Η Μαντόνα ευχήθηκε στον μπαμπά της «χρόνια πολλά» – Η ανάρτηση με τις σπάνιες φωτογραφίες τους

Τα 93 έκλεισε ο πατέρας της Μαντόνα, Σίλβιο Τσικόνε, και η βασίλισσα της ποπ θέλησε να του ευχηθεί κάνοντας μία σπάνια ανάρτηση στο Instagram.

Δύο φωτογραφίες έβαλε η Μαντόνα στο Instagram, δίνοντας μία ζεστή αγκαλιά στον μπαμπά της, αναπολώντας τις μέρες που ήταν μικρό κοριτσάκι. Η πασίγνωστη τραγουδίστρια ανέβασε και τρυφερές εικόνες από τα παιδικά της χρόνια, στις οποίες φαίνεται η ίδια και ο πατέρας της νεότερος. Η ομοιότητά της με τον πατέρα της είναι εμφανής.

Μετά τις 2 πρώτες πρόσφατες εικόνες τις ανάρτησης, στη συνέχεια ανέβασε μία φωτογραφία που είναι η Μαντόνα με τον Τσικόνε επί σκηνής, ένα οικογενειακό πορτρέτο με τους γονείς της νέους έχοντας στην αγκαλιά τους όλα τους τα μωρά, ενώ στην τελευταία φωτογραφία έβαλε τον μπαμπά της νεαρό, όπου θυμίζει πάρα πολύ τη βασίλισσα της ποπ στα νιάτα της.

«Στον O.G. Μπαμπάκα. Ευτυχισμένα 93α Γενέθλια Silvio. Συγχαρητήρια που οδηγείς στο τρενάκι της ζωής με χιούμορ και λογική ανέπαφα. Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες το μότο σου στη ζωή μαζί μου που είναι: “Θα προχωράω μέχρι να φύγουν οι ρόδες”. Τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει! Σ’ αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω», έγραψε η Μαντόνα στο post της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Η μητέρα της σταρ έφυγε το 1963 σε ηλικία 30 ετών από καρκίνο του μαστού. Επίσης, η ίδια έχει ακόμη 7 αδέρφια, με τα 2 να είναι από δεύτερο γάμο του πατέρα της.

To άρθρο Η Μαντόνα ευχήθηκε στον μπαμπά της «χρόνια πολλά» – Η ανάρτηση με τις σπάνιες φωτογραφίες τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button