Αθλητικά

Αποτελέσματα ΝΒΑ: Μπόστον Σέλτικς και Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έκαναν το 1-0 με «περίπατο»

Οι Μπόστον Σέλτικς νίκησαν με χαρακτηριστική άνεση τους Κλίβελαντ Καβαλίερς (120-95), ενώ οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έκαναν κάτι ανάλογο κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς (117-95).

Πραγματοποιώντας πολύ μεγάλη εμφάνιση, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ νίκησαν με 117-95 τους Ντάλας Μάβερικς κι έκαναν το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών της δυτικής περιφέρειας στο ΝΒΑ.

Οι Θάντερ έδειξαν με το καλημέρα ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Περιόρισαν Ντόνσιτς και Ιρβινγκ και σημείωσαν μία πολύ εύκολη νίκη.

Ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ με 29 πόντους, 9 ριμπάουντ και 9 ασίστ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές και ακολούθησαν οι Τσετ Χόλμγκρεν με 19 πόντους και Τζαλίν Γουίλιαμς 18 πόντους. Για τους Μάβερικς, ο Καϊρί Ίρβινγκ είχε 20 πόντους, ενώ ο Λούκα Ντόντσιτς σημείωσε 19 πόντους.

Σε άλλο ματς, αυτή τη φορά για τα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας, οι Σέλτικς ήταν καταιγιστικοί στο Game 1 κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, επικρατώντας με 120-95.

Ο Τζέιλεν Μπράουν με 32 πόντους και ο Ντέρικ Γουάιτ με 25 πόντους ήταν οι κορυφαίοι των νικητών. Από την άλλη πλευρά ξεχώρισε ο Ντόνοβαν Μίτσελ είχε 33 πόντους και ο Ιβάν Μόμπλι με 17 πόντους και 13 ριμπάουντ.

To άρθρο Αποτελέσματα ΝΒΑ: Μπόστον Σέλτικς και Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έκαναν το 1-0 με «περίπατο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button