lifestyle

Η Καίτη Γαρμπή αποχαιρετά τον Γιάννη Φλωρινιώτη: Ήσουν και θα είσαι μεγάλη φίρμα

Η Καίτη Γαρμπή έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα δίπλα στον Γιάννη Φλωρινιώτη και η είδηση του θανάτου του, της ράγισε την καρδιά. Με ένα μήνυμα στο twitter η διάσημη τραγουδίστρια αποχαιρέτισε τον «μεγάλο δάσκαλο» για εκείνη και την αδερφή της, Λιάνα.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης πέθανε σήμερα (06.06.2023) σε ηλικία 76 ετών ύστερα από νοσηλεία στο νοσοκομείο Σωτηρία. Στην ανάρτησή της, η Καίτη Γαρμπή θυμήθηκε πως ο τραγουδιστής υπήρξε δάσκαλος για εκείνη και την αδερφή της, οι οποίες του έκαναν τα φωνητικά στην επιτυχία «Πειράζει που είμαι και μεγάλη φίρμα».

«Με θλίψη ενημερώθηκα για τον θάνατο του πολυαγαπημένου μου Γιάννη Φλωρινιώτη. Ο Γιάννης υπήρξε για μένα και την αδερφή μου μεγάλος δάσκαλος. Ήταν ένας καλλιτέχνης λαμπερός, γεμάτος πάθος για τη δουλειά του, ακούραστος, πρωτοπόρος, πολύ μπροστά από την εποχή του και ένας καλόψυχος, γλυκός άνθρωπος.

Τα συλλυπητήριά μου σε όλη του την οικογένεια.

Γιάννη μου, ήσουν, είσαι και θα είσαι για πάντα μεγάλη φίρμα και όχι, δεν πειράζει», έγραψε η Καίτη Γαρμπή.

 

«Θυμάμαι το ’78-’80 περίπου που ήμασταν στην Νέα Αθηναία, είδα τόσο διάσημο κόσμο μαζεμένο όσο δεν έχω δει στη ζωή μου. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Μάνος Χατζιδάκις, ο οποίος τον θαύμασε, τον χειροκρότησε. Ήταν σπουδαίος καλλιτέχνης ο Γιάννης, ήταν συγκλονιστικός.

Άλλαζε πουκάμισα ανά τρία λεπτά και πηγαίναμε και του στύβαμε με τη Λιάνα τα πουκάμισά του για να στεγνώσουν», είπε πει η Καίτη Γαρμπή για τον Γιάννη Φλωρινιώτη.

To άρθρο Η Καίτη Γαρμπή αποχαιρετά τον Γιάννη Φλωρινιώτη: Ήσουν και θα είσαι μεγάλη φίρμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button